Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-01, 20:14   #166
effciaa16
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17551859]oj ja też nienawidzę jak ktoś mi czyta. w ogóle jak siedzę przy kompie to najlepiej jest gdy nie ma nikogo w pokoju . po prostu czuję się bardziej komfortowo.
kiedyś,gby byłam młodsza to siostra przeczytała mój pamiętnik i dlatego mam taki uraz. ;]. a wiecie jak to się reagowało , przecież to były wtedy takie ważne rzeczy , o których się pisało

[/QUOTE]
o tak zdecydowanie wolę być sama gdy siedzę przy kompie.

ojj co za siostra ją. Pocieszę Cię, moja siostra Asia kiedyś, żeby ją starsi chłopacy wpuścili do swojego "klubu" miała przynieść Kasi (też siostra) pamiętnik. No to przyniosła. A tam na 10 str. było napisane "Kocham Kamila... <3 " nie muszę pisać, że przy tym był Kamil. Asia była gówniarą i nie zdawała sobie sprawy co to oznacza. Z resztą Kasia też młoda, zakochana w chłopaku z podwórka. było minęło.

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Szkoła mnie demotywuje
mnie też. -.-

najbardziej mnie wkur. jak nauczyciele narzekają, że nic nie robimy do matury blablabla. Ale mimo szczerych chęci, czasem po prostu nie mam na to siły. Ale przecież ich to nie obchodzi. zły system, zły system.

dobra angielski opanowany, teraz czas na niemiecki. (a kyyysz.)

ale dzisiaj cisza.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora