Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poważna sprawa
Wątek: Poważna sprawa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-01, 19:20   #7
chomik_
Raczkowanie

Dot.: Poważna sprawa

Ślicznie dziękuje za odzew.Bardzo się ciesze ,że w długich i/czy ciemnych włosach mi najładniej przynajmniej tak wywnioskowałam A uszczęśliwiona byłabym gdybym mogła wrócić do kręconych....ehhh, staram się je zapuścić i wiem,że robię błąd prostując je,ale uwierzcie mi,że gdybym tego nie zrobiła to na mojej głowie wyszłoby coś fatalnego...są za krótkie na skręty( że tez się skusiłam na krótsze włosy) , a nie mam bladego pojęcia jaką można zrobić fryzurę z tak krótkich kręconych włosów i czy właściwie potrafię robić jakąkolwiek.
Daria_13 absolutnie mnie nie uraziłaś w jakikolwiek sposób...fajnie,że jesteś szczera tak jak reszta dziewczyn Zresztą cos w tym jest,że blond mnie postarza (słyszałam to raz), moze to i dobrze bo przynajmniej dodatkowo nie będę ich katować rozjaśniaczem, a koloryzuje je tylko farbami roślinnymi( to chyba nie takie złe?), co do karnacji jest ona raczej jasna, jednak blada nie jestem
Applepie zapewniam -nie chciałabyś, garbaty nos to mój koszmar
Kasza Manna bardzo mi przykro,ale nie mam ani jednego zdjęcia jak mam ciemne długie kręcone włoski - w końcu to było tak dawno ....
Chciałabym dodać ,ze również mam problem z określeniem mojego kształtu twarzy i czy rysy mam raczej łagodne czy ostre?
Pozdrawiam
chomik_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując