Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - QLAIRA - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-01, 19:51   #521
_vanity
Przyczajenie

Dot.: QLAIRA - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez katharsis1287 Pokaż wiadomość
Dzięki za wszystkie pozytywy minęło kilka godzin, ale ja nie czuję się sobą, mam nogi jak z waty, trzęsą się tak, jakbym przebiegła z 20 km, przy tym jeszcze serce wali mi jakby chciało zaraz wyskoczyć, ale może dlatego że to moje pierwsze tabletki i organizm reaguje tak a nie inaczej; wyczytałam, że jeśli pojawią się bóle i skurcze mięsni to jest to bardzo niebezpieczne i że powoduje zakrzepicę, jestem nadal przerażona, wiem że może to wszystko brzmi śmiesznie, ale nie czuję się normalnie, taka jestem jakaś roztrzęsiona, co mam robić? poradźcie pozdrawiam serdecznie i czekam na wieści
Uważam, że zbytnio zasugerowałaś się negatywnymi opiniami, i teraz doszukujesz u siebie skutków ubocznych Odstaw na bok emocje, i wyluzuj, chyba że naprawdę pojawią się jakieś nieprzyjemne objawy

Ja już biorę qlaire 3 tyg i jestem baaaardzo zadowolona. Plamień nie ma, kaszel ustąpił (widocznie zamartwialam sie na zapas i byłam jedynie przeziębiona), cera idealna tak jak przed tabletkami, apetyt norma (haha choc moglabym trochę przytyć), jedyna różnica jaką zauważam odkąd biore tabletki to, że pobolewają mnie piersi jak przed okresem (juz 2 tydzien) i wydaję mi się, że są minimalnie większe
_vanity jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując