Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-01, 22:25   #3485
jojla
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ach, smutki takie ogólnorozwojowe Chyba mnie depresja sezonowa dopadła, albo co...

Badania to też takie, czy aby na pewno ze mną wszystko gra, bo naprawdę, czuję się jak nie ja...
No ja mam nadzieję, że to wina wyłącznie pogody trzymaj się kochana

Cytat:
Napisane przez nulka5 Pokaż wiadomość
Na pewno będzie dobrze i dasz sobie ze wszystkim spokojnie radę!
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Sweetheart86 Pokaż wiadomość
Dasz radę
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Jojla powodzenia z prezentacją. U mnie póki co spokój z takimi duperelami. Przeważają wykłady, których na razie nie ma
Dziękuję
Ehh normalnie zła jestem naprawdę - cały wieczór od 18 (z małą 40 minutową przerwą) siedzę nad tymi materiałami ze słownikiem w ręku i jak dotąd przeczytałam połowę i nawet nie jestem pewna czy to co przeczytałam zrozumiałam mózg mi się już zaczął przegrzewać więc musiałam teraz zrobić kolejną przerwę
Chciałam jeszcze dzisiaj posiedzieć troszkę nad angielskim bo zdecydowałam, że muszę nad nim popracować ale nie wiele już mam na to sił
ot i sobie pomarudziłam

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj sobie odpoczywałam, wyspałam się, nakupiłam nowych kosmetyków, olałam popołudniowe wykłady i od razu lepiej się żyje
No i tak powinno być

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość

a u mnie cóż... jak narazie wciąż nie możemy się z Tż-tem zdecydowac który projekt domu wybrac --- chyba sie nawet nie chwaliłam że szukamy nie możemy się dogadac co do wielkości
Ola juz spi słodko po kąpaniu więc przyszłam sobie na wizażyk
Nie przypominam sobie żebyś się chwaliła oj nieładnie tak więcej szczegółów poproszę

Buziaki

jojla jest offline Zgłoś do moderatora