Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-02, 08:43   #4803
gosica502
Wtajemniczenie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Hej wszystkim.
Jesteśmy po pierwszym dniu kursu Prowadzi ksiądz, z którym miałam okazję rozmawiać, więc oki, bo jest sympatyczny i fajnie prowadzi. Choć zobaczymy jak będzie dzisiaj, bo będzie kobieta z ośrodka adopcyjnego prowadziła tematy: odpowiedzialne rodzicielstwo, wychowanie dzieci i jutro: ludzka płciowość, etyka małżeństwa
lain faktycznie tamte zaproszenia fajniejsze były
certina na pewno wybierzesz odpowiednią suknię, idź za głosem serca
No to mam nadzieję asiulek że nie będzie tak źle na tych naukach sporo się zapowiadają w porządku Może je nawet miło będziesz wspominac hehe A to są takie codzienne nauki?

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
autobus dla gosci juz mamy zalatwiony. teraz tylko pozostalo zamowic busiki do odwozenia w nocy i tu mam zagwozdke jak to zrobic - czy odwozic ludzi w jakis jeden punkt miasta gdzie juz bedzie blizej do domu=taniej wyjdzie taryfa, czy odwozic kazdego pod sam dom bo jak sie np. trafia goscie z dwoch odleglych punktow miasta w jednym busie to chyba glupio ich tak po calym miescie wozic zeby odwiezc kazdego pod sam dom... jak Wy to widzicie
Lian ja nie wiem jak to jest w wypadku dużych miast bo u nas wszystkich po wioskach trzeba będzie rozwieźc tak właściwie... W każdym bądź razie ja pod sam dom goścom zagwarantuję przyjazd.. Niech się wypowiedzą dziewczyny z większych miast

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
A u mnie pogoda nieciekawa, wieje zimny wiatr, słońce na chwilkę sie pojawia po czym chowa za chmurami Idę do lekarza na 12, bo mam kłopot z pęcherzem NIe wygląda mi to na takie typowe zapalenie, bo takowe już miała, teraz mnie bardzo nie boli i nie piecze, ale czuję taki nacisk i częściej chodzę do toalety, o i boli mnie brzuch dołem Nie no, już mam dośc tych choróbsk
U mnie słoneczko cały czas od rana świeci...
Ciekawe co ci ten lekarz powie.. Mi się wydaje że coś takiego miałam kiedyś to tylko łykałam urosept bodajże i piłam duuużo wody i mi przeszło...

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

ale za to potem odreagowałam dzień na tae-bo i tbc 2 godzinki ruchu i po powrocie w ramach dnia z bijatyką obejrzałam fight club

lain pytanie za 100pkt. byłaś kiedyś na zajęciach pump (w sensie z tą sztangą) bo ja się trochę obawiam iść bo nie wiem jak to wygląda...
Ja byłąm wczoraj na stepie Jakoś tak najbardziej lubię te zajęcia jeszcze lubię jak jest u nas taki taneczny latino aerobic, nie wiem jak to się nazywa profesjonalnie
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora