2010-03-02, 08:43
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Cytat:
Napisane przez asiulek1705
Hej wszystkim.
Jesteśmy po pierwszym dniu kursu  Prowadzi ksiądz, z którym miałam okazję rozmawiać, więc oki, bo jest sympatyczny i fajnie prowadzi. Choć zobaczymy jak będzie dzisiaj, bo będzie kobieta z ośrodka adopcyjnego prowadziła tematy: odpowiedzialne rodzicielstwo, wychowanie dzieci i jutro: ludzka płciowość, etyka małżeństwa
lain faktycznie tamte zaproszenia fajniejsze były
certina na pewno wybierzesz odpowiednią suknię, idź za głosem serca 
|
No to mam nadzieję asiulek że nie będzie tak źle na tych naukach sporo się zapowiadają w porządku Może je nawet miło będziesz wspominac hehe A to są takie codzienne nauki?
Cytat:
Napisane przez lain
autobus dla gosci juz mamy zalatwiony. teraz tylko pozostalo zamowic busiki do odwozenia w nocy  i tu mam zagwozdke jak to zrobic - czy odwozic ludzi w jakis jeden punkt miasta gdzie juz bedzie blizej do domu=taniej wyjdzie taryfa, czy odwozic kazdego pod sam dom  bo jak sie np. trafia goscie z dwoch odleglych punktow miasta w jednym busie to chyba glupio ich tak po calym miescie wozic zeby odwiezc kazdego pod sam dom...  jak Wy to widzicie 
|
Lian ja nie wiem jak to jest w wypadku dużych miast bo u nas wszystkich po wioskach trzeba będzie rozwieźc tak właściwie... W każdym bądź razie ja pod sam dom goścom zagwarantuję przyjazd.. Niech się wypowiedzą dziewczyny z większych miast 
Cytat:
Napisane przez asiulek1705
A u mnie pogoda nieciekawa, wieje zimny wiatr, słońce na chwilkę sie pojawia po czym chowa za chmurami  Idę do lekarza na 12, bo mam kłopot z pęcherzem  NIe wygląda mi to na takie typowe zapalenie, bo takowe już miała, teraz mnie bardzo nie boli i nie piecze, ale czuję taki nacisk i częściej chodzę do toalety, o i boli mnie brzuch dołem  Nie no, już mam dośc tych choróbsk
|
U mnie słoneczko cały czas od rana świeci...
Ciekawe co ci ten lekarz powie.. Mi się wydaje że coś takiego miałam kiedyś to tylko łykałam urosept bodajże i piłam duuużo wody i mi przeszło...
Cytat:
Napisane przez Aaś
ale za to potem odreagowałam dzień na tae-bo i tbc  2 godzinki ruchu i po powrocie w ramach dnia z bijatyką obejrzałam fight club
lain pytanie za 100pkt. byłaś kiedyś na zajęciach pump (w sensie z tą sztangą  ) bo ja się trochę obawiam iść bo nie wiem jak to wygląda...
|
Ja byłąm wczoraj na stepie Jakoś tak najbardziej lubię te zajęcia jeszcze lubię jak jest u nas taki taneczny latino aerobic, nie wiem jak to się nazywa profesjonalnie 
|
|
|