2010-03-02, 15:11
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Preferencje nie tylko kolorystyczne do celow roznych
nawet nie wiedziałam, że taki fajny wątek jest? 
Stan rodzinny(dzieci i TŻ): kocinka syjamka i moje utajone osobowości 
Ulubiony kolor(max.3): czerń, czerwień, srebrny
Nielubiany kolor(max.3): modne - np. róż i błękit, złoto i biel... zazwyczaj nie lubię złota, chyba, że z czerwienią
Ulubione zwierzę: koty!
Ulubiony film: Kontakt
Ulubiona książka: raczej autorzy... M. Zimmer-Bradley i Brandon Sanderson
Biżuteria-tak-nie -jaka: TAK! duża, kolorowa, szalona, z kontrastami i jak najbardziej nietypowa 
Hobby: nauki społeczne, fotografia, rękodzieło
Zawód-Praca-Szkoła: socjolog gospodarczy / Uniwersytet Gdański; lektor języka / szkoła językowa i prywatnie; dziennikarko-autorzyna / SilvexCraft
Urodziny: 15.08.1988
Imieniny: 11.07
biżutki
nadgarstek: 15mm, bransolety ścisłe, nie dyndajki, bo już kilkoro ludzi takowymi uszkodziłam (nadgarstek szerokości dłoni, spadają, a że gestykuluję... )
kolczyki: preferowane srebrne bigle angielskie
szyja: duże i krzykliwe wisiory/naszyjniki 
decu
stojaczek na biżu mi się marzy, albo skrzyneczka, albo komódka... kocham wszystko do przechowywania moich skarbów, i nigdy za dużo mi pojemniczków, pudełków, sztatułków i innych takich 
scrapy
jakby jakaś scrappiarka by była gotowa poświęcić czas i wysiłek, to przydałoby mi się jakieś ładne albumo-portfolio na moje fotki (o-rostkowska.daportfolio.com), ale to wymaga ścisłej współpracy ze mną ale duuuużo bym dała 
zawsze w cenie są notesy i zeszyty - byle pancerne z zewnątrz, bo w moim plecaku zawsze jest butla wody, laptop, książka, jogurt i ambasadorzy obcych cywilizacji ^^
dziergałki
koooooooocham mittenki i wszelakie chusty (zmarźlak jestem, więc się opatulam ) - tego typu prezent zawsze do mnie trafi 
foto!
ale to już raczej ja, a nie mnie. jeśli mieszkasz w pomorskim, albo w krakowie, albo gdzieś indziej gdzie bywa mi się często - szukam modelek dla czystej przyjemności pracy z nimi, robię portrety, mogę się odwdzięczyć ładnymi fotkami za jakieś rękodziełko 
a, no i chętnie pójdę na wymiankę typu język za język (preferowany rosyjski za angielski, mam certyfikaty że uczę itp. angielskiego :P a rosyjski kocham, ale nie stać mnie na naukę u native'a ;p) to tak tylko wspominam, jakby któraś z was okazała się rosjanką albo cuś ^^
Edytowane przez kocuria
Czas edycji: 2010-03-02 o 20:00
|
|
|