2010-03-02, 17:05
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
Napisane przez arkadia1616
'Do Arki Zbyszka należy łoże' Umarłam
I jeszcze o dotykaniu ciała Pawiana
|

Najlepsze 
Cytat:
Napisane przez Karola20
EDIT: Pododawałam linki do zdjęć naszych Kokosów...W tym... Yyyy... Wierszu (?) 
|
genialnie wyszło  
Cytat:
Napisane przez Karola20
Chcieliście siatkarskie tematy. To macie :/
Kur**a :/
http://www.reprezentacja.net/siatkow...ualnosci/25817
Dobrze, że Daniel kombinuje coś z rozgrywającymi. Guma wiecznie grać nie będzie. Grzesiu jeszcze musi sie dużo uczyć ale i tak jest dobrze  Żygadło! Zobaczymy co pokaże po pobycie we Włoszech 
Dobrze, że Woickiego nie ma
A sprawa Kadzia. Wiecie o co może chodzić? Zawodnik- boski! Może ma z Danielem jakieś prywatne zatargi i Padre Castellani nie chce go powoływać :/ No bo kurde talentu i zapału do walki to mu nie brakuje co udowadniał nie raz... I znowu kadra bez Łukasza :/
|
Właśnie przeczytałam, cieszę się ogromnie z powołania dla Fabiana Drzyzgi i jak nie Nowakowski to może chociaż Wiśniewski  
powołania Kadzia nie skomentuje, bo mam nadzieję, że to plotka
Cytat:
Napisane przez Karola20
EDIT: Ktoś na jakimś gdzieś forum napisał, że podobno Jurkiewicz ma dostać powołanie 
To ja już wolę Kłosa 
Ciastek powiedział, że powoła najsilniejszy i sprawdzony skład. Więc Kłos OK- zgadzam się ale Wojtek 
|
chyba nieee
prędzej stawiałabym na Patryka Czarnowskiego z JW niż na Jurkiewicza
Cytat:
Napisane przez arkadia1616
Jestem czytam i krew mnie zalewa ale już najbardziej to strach o Zbycha.
Złe przeczucia..
Pytanie brzmi czy Sehr szanowny powołanie dostanie?  Baaa i czy na nie odpowie? Czy przesle gołębia pocztowego z listem 'chętnie bym przyjechał ale coś czuję ze za kilka dni złamię sobie reke/noge/brzuch/ucho' 
|
Wydaję mi się że powołanie to owszem, ale o miejsce w składzie będzie musiał ostro walczyć 
SEHR wydaje mi się, że będzie powołany, jakby na to nie patrzeć nie mamy drugiego takiego typowego kilera na tą pozycję, a Wlazły w formie może się przydac, inna sprawa czy Mariusz będzie chciał grać
Cytat:
Napisane przez Karola20
Oł jee! Moim siatkarzem na dziś został Kazijski 
|

akurat przed meczem Resovi z Trento 
a właściwie to kiedy to??? 
Cytat:
Napisane przez KaasiaaK
łeeee spodziewałam się kilku stron spamu a tu lipa  ale to lepiej xD
obiecałam przeczytać ostatnie strony starego wątku i te dwie nowego i też tak zrobię, ale wieczorem, bo teraz urządzam sobie seans pt. "Koszmar styczniowej nocy, czyli Studniówka 2010" dzisiaj płytę dostałam 
|
ja mam mieć jutro 
strach się bać 
więc 
witam was serdecznie w nowej części 
Karola szacun za 1 post  
i idę nadrabiać dalej
|
|
|