Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci stron
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-02, 17:05   #68
201605040950
Konto usunięte

Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci

Cytat:
Napisane przez arkadia1616 Pokaż wiadomość
'Do Arki Zbyszka należy łoże' Umarłam
I jeszcze o dotykaniu ciała Pawiana

Najlepsze

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość

EDIT: Pododawałam linki do zdjęć naszych Kokosów...W tym... Yyyy... Wierszu (?)
genialnie wyszło

Cytat:

Chcieliście siatkarskie tematy. To macie :/

Kur**a :/
http://www.reprezentacja.net/siatkow...ualnosci/25817

Dobrze, że Daniel kombinuje coś z rozgrywającymi. Guma wiecznie grać nie będzie. Grzesiu jeszcze musi sie dużo uczyć ale i tak jest dobrze Żygadło! Zobaczymy co pokaże po pobycie we Włoszech
Dobrze, że Woickiego nie ma

A sprawa Kadzia. Wiecie o co może chodzić? Zawodnik- boski! Może ma z Danielem jakieś prywatne zatargi i Padre Castellani nie chce go powoływać :/ No bo kurde talentu i zapału do walki to mu nie brakuje co udowadniał nie raz... I znowu kadra bez Łukasza :/
Właśnie przeczytałam, cieszę się ogromnie z powołania dla Fabiana Drzyzgi i jak nie Nowakowski to może chociaż Wiśniewski

powołania Kadzia nie skomentuje, bo mam nadzieję, że to plotka

Cytat:
EDIT: Ktoś na jakimś gdzieś forum napisał, że podobno Jurkiewicz ma dostać powołanie
To ja już wolę Kłosa
Ciastek powiedział, że powoła najsilniejszy i sprawdzony skład. Więc Kłos OK- zgadzam się ale Wojtek
chyba nieee
prędzej stawiałabym na Patryka Czarnowskiego z JW niż na Jurkiewicza

Cytat:
Napisane przez arkadia1616 Pokaż wiadomość
Jestem czytam i krew mnie zalewa ale już najbardziej to strach o Zbycha.
Złe przeczucia..

Pytanie brzmi czy Sehr szanowny powołanie dostanie? Baaa i czy na nie odpowie? Czy przesle gołębia pocztowego z listem 'chętnie bym przyjechał ale coś czuję ze za kilka dni złamię sobie reke/noge/brzuch/ucho'
Wydaję mi się że powołanie to owszem, ale o miejsce w składzie będzie musiał ostro walczyć

SEHR wydaje mi się, że będzie powołany, jakby na to nie patrzeć nie mamy drugiego takiego typowego kilera na tą pozycję, a Wlazły w formie może się przydac, inna sprawa czy Mariusz będzie chciał grać

Cytat:
Oł jee! Moim siatkarzem na dziś został Kazijski

akurat przed meczem Resovi z Trento
a właściwie to kiedy to???

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
łeeee spodziewałam się kilku stron spamu a tu lipa ale to lepiej xD
obiecałam przeczytać ostatnie strony starego wątku i te dwie nowego i też tak zrobię, ale wieczorem, bo teraz urządzam sobie seans pt. "Koszmar styczniowej nocy, czyli Studniówka 2010" dzisiaj płytę dostałam
ja mam mieć jutro
strach się bać

więc
witam was serdecznie w nowej części
Karola szacun za 1 post
i idę nadrabiać dalej
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora