2010-03-02, 16:58
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka
Mi też się wlaśnie marzyło coś takiego - na tym jak rozmawiam z małżem przez Skype to nie mogę nic innego absolutnie robić. Uruchamia się do 10 minut.
Nawet nie marzyłam o nowym laptopie - a tu taka niespodzianka  .
|
Super prezent. Rodzicom należy się ogromny buzial 
Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka
I znów rada z doświadczenia mojego męża: kupując drukarkę sprawdź, ile kosztuję do niej tusze/tonery. Niestety najczęściej tak jest, że do tanich drukarek wchodzą bardzo drogie tusze, zatem jej kupno to żadna oszczędność. My mamy urządzenie wielofunkcyjne HP (nie pamiętam dokładnie symbolu) do ktorego kupno tuszy regenerowanych (a mam sprawdzone  ) to 60 zł za komplet.
|
Ja w parcy mam Samsunga do którego toner kosztuje 28 zł, a zamienniki nie pasują bo coś w drukarce jest zablokowane. Masakra 
Cytat:
Napisane przez ninuska
A mi nadal nie za bardzo się chce cokolwiek. Jakoś nie mam na nic pomysłu. Jedynie co sibie zaplanowałam to kolory na sali ze stołami. Będzie tak. A nie mam pojęcia w jakie kolory ubrać salę do tańca. Jest zielono kremowa. Może jakieś srebro z jaśniutkim zielonym? Nie wiem.
|
Wg mnie kolory super. I te szarfy u góry bardzo mi się podobają
Cytat:
Napisane przez justys1358
Dziewczyny dzowniłam do MS mody i zrobia mi tak jak chce z ta suknia  Tylko teraz sie zastawiam tylko jaki dekolt wybrac czy taki w serduszko jak ma India, czy prosty jak ma Allison. Bo mam mozliwosc wyboru.
I czy którys z tych kompletów bedzie pasował do obu dekoltów?
Bo chciałabym dłuzszy miec naszyjnik, bo nie przepadam za takimi krótszymi. No albo jakies inne propozycje jesli macie
Bede wdzieczna za podpowiedz 
|
No to super Justyś. Dla mnie 2 dekolt zdecydowanie lepszy. Podobnie jak Aga uważam, że w tym pierwszym wygląda to tak jakby ramiączek brakowało
|
|
|