Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasze opisy na gg, część XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-02, 17:13   #324
jogobella_musli
Raczkowanie

Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII

Cytat:
Napisane przez Girl_Riot Pokaż wiadomość
klask i:
Brawa dziewczyny !
Jesteście świetne w tym co robicie ♥

Okradam beszczelnie

Mam taki problem
Jedna dziewczyna (zawodowa lodziara) chwaliła się każdemu o swoimi doświadczeniami. Bez żadnego zażenowania mówiła o tym przy chłopakach itp.
Była naszą przyjaciółką, więc próbowaliśmy jej zwrócić uwage żeby sie tak tym nie chwaliła, a najlepiej żeby z tym skończyła.
O tym że sie puszcza wie każdy.
I to od niej samej
Bo lata i rozpowiada.
I nagle wielkie BUM. Była afera i to nie mała o tym, suka powiedziała dyrektorce że to ja i pare innych osób rozpowiada na nią PLOTY ! Że to myśmy sobie to wymyślili.
Dziwka wyszła z tego z obronioną dupą, my zostaliśmy WIEELKKĄ bure i mieliśmy spore głopoty.
Macie może opisy o jej dwulicowości?
Coś może w stylu:
"Dwulicowe suki, marny materiał na przyjaciółki"
"Lody na zawołanie robiła, sama sie tym afiszowała..."
Itp.

Teraz troszkę ode mnie:

Doskonały pomysł wiem, poprzestawiać świat

A ona tak bardzo uzależniona od tego łobuzerskiego uśmiechu, który pojawiał sie na jego twarzy gdy tylko ją spostrzegał

Bo rozsądek jakiś tam - niepotrzebny dzisiaj nam.

Choć na chwilke, by czarne białym stało się

Zanim znikne powiem ci ile dla mnie znaczysz...
Zanim zniknę powiem jak bardzo ranisz mnie - nie zauważając....

Kiedy jedno płacze, a drugie po nim skacze.

Wypiłeś coś, spaliłeś 2 papierosy, a potem całowałeś me usta, nie czułam smaku piwa, ani nikotyny, albo tak bardzo jestem zaślepioną Twoją miłoscia, albo tak dobrze umiesz sie maskować...

Haii słonko
Co do twojej prośby, np :
,,Próbujesz wybrnąć z tej sytuacji oskarżając nas, a to oznacza jedynie to że jesteś zbyt słaba...''
I

mój ulubiony
,, Masz do mnie pretensje za cos, czego nigdy bym nie zrobiła, WBIJASZ MI NÓŻ W PLECY ? No to uważaj Gwiazdo, ja tobie siekierę ! ''

a teraz cos ode mniee !

Czytała książkę o wampirach ,, Zmierzch'' Gdy wyobrażała sobie Eda, miała tlyko jedno skojarzenie TY ! <33***

Nie dam rady, poddaje się...! Ale to nie znaczy że jestem słaba, przeciwnie, oszczędzam siły na WOJNE ! to tylko bitwa !

-Cześć
- Och! Czego ty znowu ode mnie chcesz ????
- Niczego, tylko...bezgranicznej miłosci jaka była między nami !

Wymyśliłam specjalnie dla cb ! ;**
jogobella_musli jest offline Zgłoś do moderatora