Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Eureka!! Pasta cukrowa.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-03, 10:26   #319
hogcia
Przyczajenie

Dot.: Eureka!! Pasta cukrowa.

A ja zrobilam paste. Podchodzilam do tego 4 razy Za pierwszym razem pomyslalam ze skoro ma sie dlugo gotowac to sobie gdzies wyjde poszlam do lazienki - po 10 minutach wracam do kuchni a tam pelno gryzacego dymu, pasta zamienila sie w czarna kopule w garnku no w zyciu jeszcze czegos takiego nie widzialam! Potem 2 razy wyszlo w porzadku ale nie chciala sie wyrobic zaraz robila sie w rekach twarda. No i za 4 razem wreszcie udalo sie. Jest koloru bursztynu, po 15 sek w mikrofali ladnie sie roztapia, dobrze wyrabia, ale... dosc slabo wyrywa wlosy. Najlepiej te cieniutkie na udach ktore nigdy nie byly golone i te dlugasne w okolicy bikini ktore zapuszczalam dlugo. Niestety w okolicy bikini po wyrwaniu niektorych wlosow robia sie ranki... zreszta tak jak po uzyciu depilatora, co jak dla mnie dyskwalifikuje te metode. Bolec boli chyba tak samo jak przy depilatorze. Skusilo mnie to ze ta metoda ma oslabiac wlosy, ale jak narazie jestem na nie - niedokladna i przy grubszych wlosach robi ranki (ale depilator tez mi robil). Jak mi odrosna wlosy na nogach to jeszcze sprobuje i zobacze - moze do nich sie nada. A szkoda bo tanie to Aha i jeszcze jedna rzecz, ta pasta usuwa opalenizne z balsamu brazujacego lepiej niz peeling - moze to byc wada ale moze i zaleta, jak ktos chce sie pozbyc plam. To na razie!

Edytowane przez hogcia
Czas edycji: 2006-05-05 o 08:33
hogcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując