Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie czas zacząć, Marzec.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-02, 19:37   #91
agusia_264
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie czas zacząć, Marzec.

Cześć dziewczyny!
Na mnie też właśnie przyszedł czas! Zostało pół roku do mojego ślubu i musze zrzucić 20 kg. Obecnie ważę coś około 83 kg przy wzroście 175-175,5. Wiele razy próbowałam się odchudzić, ale niestety ,kończyło się na tygoniowym niejedzeniu a później wszystko wracało do normy. Ale teraz juz na 100% muszę się wziąć za siebie, żeby później z przyjemnością oglądać swoje ślubne fotografie buziaczki

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Tak wiec odchudzanie zaczęłam 1 marca. Mój jadłospis składa się z małych porcji jedzenie 4 razy dziennie. Śniadanie coś lekkiego 1 kromka np 2 śniadanie około 13 jogurt , małe jabłko, lub batonik musli(raz w tygodniu lub raz na dwa tygodnie) obiad:mała porcja tego co jest akurat ugotowane z tym że nie jem ziemniaków, makaronu, słodyczy, cukru, nie słodze napojów, nie pije słodkjich soków, nie jem fast foodów i ostatni posiłek o 18 ewentualnie o 19 i jest to najczęściej nieduże jabłko. Poza tym codziennie od 30 min do godziny jazdy na rowerku stacjonarnym, 30 min na twisterze i od 15 do 30 min własnych wymyślonych przez siebie ćwiczen Jak myślicie uda mi się zrzucić do 4 września te nieszczęsne 20 kg?
agusia_264 jest offline Zgłoś do moderatora