2010-03-02, 21:40
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XIII :) wątek bossów!
Cytat:
Napisane przez linka2007
colds, w takim zdaniu ważne są dwa słowa:
Dzieci JUŻ, rodzice JESZCZE
yes, boskie, boskie, boskie, boskie, boskie, boskie, boskieeeeeeeeeeee!
chyba umarłam, cudownie wyglądają na stopie!
i tylko 55 zł?!
Kupiłaś je w jakimś lokalnym sklepie, czy w jakimś, gdzie jest ich więcej?
|
w lokalnym, jakiejs hurtowni bez nazwy jak chcesz to mogę Ci kupic a Ty mi dasz kasę i Ci je wyśle 
Cytat:
Napisane przez Kredzia_
Nie sadze by Ci tak powiedziala ;p Jest lekarzem wiec domyslam sie, ze lekarze musza miec "anielska" cierpliwosc :P
Ja myslalam ze mi bedzie kazala sie wynosic z domu ..., ze bedzie chciala pogadac ze mna i tz o tym ..., ze ojciec pojdzie do tz i w ogoleee ... A tu nic z tych rzeczy ;] Powiedzialam jej, powiedziala, ze sie zawiodla. Nie odzywala sie 20 min, a pozniej jej przeszlo ;p Dodam, ze moja mateja ma slabe nerwy i latwo ja wytracic z rownowagi ;] Dad tez wie. Ale on lepiej to przyjal niz mateja ;p i ogolnie jest spox :P i powiem szczerze, ze jak rodzice sie dowiedzieli to tak jakby kamien spadl mi z serca ;pp Ulzylo mi, ze mam juz ta "rozmowe" za soba ;pp Tym bardziej ze moi rodzice nie kwapili sie do rozmowy ze mna o antykoncepcji  NIGDY
Yeeeees aaaadne te butki ;pp podobaja mi sie ale ja bym sobie ich nie kupila nie wiem czemu ale czulabym sie jak ****** sry ...
Na prawde mi sie podobaja ale bez kitu nie odwazylabym sie ich zalozyc
W ogole czemu jak pochodze 3 dni w botkach (obcac 6-7zm) to pozniej mnie palce u stop bola. .... wkurza mnie to !!
|
ja uwielbiam takie odważne szpilki na platofrmach dodają mega seksapilu, a do skromnego ciucha nie bedzie dz*karsko - chyba 
Cytat:
Napisane przez noir_angele
Yes buty boskie cudowne i najpiękniejsze    Kredzia kłamie z tą ... 
Ja też tak na początku miałam, ale teraz już się przyzwyczaiłam i bolą tylko po morderczych rundach po mieście lub po centrum handlowym
za to nie potrafię już chodzić na płaskich 
|
danke 
bylam dzis chwile u tych ziomali i był MNM ignorowałam go, to ten mnie ciągle zaczepiał