Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymianki indywidualne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-02, 20:41   #1
sasilla
Raczkowanie

GG do sasilla Send a message via Skype™ to sasilla

Wymianki indywidualne

Pomyslalam sobie, ze moze fajnie byloby zalozyc miejsce gdzie bedzie mozna umowic sie prywatnie na wymiane naszymi pracami.
Sama bardzo lubie wszelki swap, ostatnio zyskalam mnostwo cudownych rzeczy, torebki, maskotki (uszyte), prezenty dla moich bliskich wykonane w technikach w ktorych nie dzialam.
Pomyslam, ze moze i tu ktos bedzie sie chcial pobawic.

Oczywiscie nie chcialabym, zeby to byl tylko moj topic, kazdy kto chcialby cos wymienic niech zglasza "zapotrzebowanie", dokladne szczegoly proponuje ustalac na priv.

========================

Ja jestem bardzo zainteresowana wszelka bizuteria, najlepiej nie calkiem zwykla. Marza mi sie jakies wrapy, cos mlotkowanego. Chetnie roznego rodzaju wyplatanki.
Nie musza byc to rzeczy zrobione specjalnie dla mnie, moze ktos ma cos co mu sie np. nie sprzedalo i lezy bezczynnie.

W zamian za to, chetnie wykonam cos scrapowege - notes, niewielki album. A moze ktos chcialby zestaw kartek swiatecznytch do porozsylania rodzinie z okazji swiat? Albo wysrapowane bileciki dodawane do sprzedawanych prac? Jestem otwarta na propozycje.

Ewentualnie moge zrobic cos decoupage; jakas szkatulke, ramke, lusterko itp. Kwestia do dogadania.
Moje prace najlepiej obejrzec na blogu: http://kuchnia-pelna-cudow.blogspot.com/

"Za nieśmiertelnością tęsknią miliony, które nie wiedzą co zrobić ze sobą w deszczowe niedzielne popołudnie." Susan Ertz

Moje preferencje wymiankowe

sasilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując