Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah, and U
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-02, 22:54   #906
jovikzu
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to jovikzu
Dot.: Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah,

[QUOTE=Eva ID;17563711]Jovikzu aż nie wiem jak to powiedzieć...... przywieźliście deszcz z Europy, cholerka jasna!!! ha ha ale wypraszam sobie pprzykro mi ze pada, przyznam ze gdy wyladowalismy na lotnisku o 6.30 rano w niedziele to az sie zdziwilam ze tak mokro wszedie...
ale dzisiaj bylo ladne sloneczko!!! wieczorem chlodno ale milo tak pochodzic po plazy i pomoczyc nogi.
Mysle ze jesli caly rok jest piekna pogoda to Wam kilka dni deszczu nie zaszkodzi

ale w skrocie nasze wrazenia - super!!! dzisiaj mielismy dzien wolny i pojechalismy do Dubaju... najwyzszy budynek na swiecie robi wrazenie!!! niestety nie mozna bylo wejsc badz wjechac na gore, moze w czwartek bedzie znowu otwarte.

przejechalismy sie na palme Jumeirah i przyznam ze nie spodziewalam sie ze jest taka ogromna!!!!

obejrzelismy kilka mieszkan i villi i ciezko nam podjac decyzje ... bo w kazdym wypadku musimy z czegos zrezygnowac albo cos poswiecic....

i niestety ku mojemu niezadowoleniu przeprowadzamy sie dopiero na 1 maja a nie na 1 kwietnia..... szkoda

a co do cen- pierwszy raz zjedlismy w restauracji lokalnej - samo centrum i za 3 osoby 130 Dihram!!! to taniej niz w Polsce chyba- bylo bardzo dobre!!!

pozdrowienia z cieplutkiej wyspy

Jovikzu

jovikzu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując