2006-05-03, 12:26
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: zespół policystycznych jajników
Cytat:
Napisane przez fantyna
przede wszystkim bez paniki  Najlepiej by było gdybyś wybrała takiego lekarza o którym wiesz że jest dobry i który bez zadnych ale odpowie na wszystkie nurtujące cie pytana (w końcu też od tego jest, a pacjent ma prawo nie wiedziec wszystkiego, mieć obawy i zadawac duzo pytań), ale wiadomo jak to z lekarzami a czasem z dostepem do nich jest
w kazdym bądź razie na pewno nie pozwól mu ciebie zignorować.. może teraz generalizuje ale często lekarze nie słuchają pacjentów bo nie uważają tego za konieczne (sami przeciez wiedza wszystko najlepiej).. a wtedy, tak jak mówisz, faktycznie istnieje ryzyko że źle dobierze sposób leczenia... ale głowa do góry.. najwazniejsze to umówić sie na wizyte a potem.. mów lekarzowi o wszystkim co cie dręczy.. Powodzenia 
|
dzieki wielkie za wsparcie.
niebawem wybieram sie na badania i zobaczymy jakie beda wyniki.szczerze powiedziawszy nie jestem dobrej mysli
narazie czekam na okres ktory sie nie pojawia
wczesniej myslalam ze powodem spozniajacej sie miesiaczki jest ciaza,ale teraz wiem ze skoro cierpie na to dziadostwo musi byc ta sytuacja dla mnie normalką z ktora trzeba dalej zyc..........
|
|
|