Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - American&Polish Girls część XVI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-03, 09:46   #812
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27
Dot.: American&Polish Girls część XVI :)

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Chyba podobają nam się te same butki

Ja nie śpie i wpadłam się przywitaćDzień dobry
mozliwe mozliwe, jednak z deichmana buty czesto sa zle wyprofilowane i niewygodne dlatego musze je przymierzyc a Ty kiedys odwiedzisz deichmana?

Cytat:
Napisane przez SweetAmber Pokaż wiadomość
Ooo dzień dobry

A ja postanowiłam że pofarbuje sie, ale dopiero po wakacjach co by mi włosy troche odrosły i żebym mogła się jeswzcze zastanowić

Dizeń dobryy
nie wiem czy to dobry pomysl - teraz bedziesz przez kilka miesiecy jeszcze rozjasniac, niszczyc je a pigment bedzie sie ciagle wyplukiwal.. Lepiej od razu zafarbowac i dopiero zapuszczac Krotkie ciemne fryzurki są fajne Ja np mam czarne i 18marca mam dekoloryzację, mam włosy do stanika i ostro zapuszczam - szykuje sie na podcienie kilka cm (mam nadzieje ze nie wiecej ) bo nie wyobrazam sobie najpierw je zapuścić a potem dekoloryzować - bezsens. Juz wole zapuszczać w moim wymarzonym kolorku

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość
Dzień dobry ! ja dzisiaj mam na 12,45 do szkoly i mam dwie lekcje, bzdura , ale dobre jest to ,że przed szkołą pojadę sobie na solarium,żeby po juz nie tracic czasu
Po szkole jade do Tżta na nockę ,więc bede tylko was podglądać
Myślę i myślę nad tą hebanową czernią, myślicie ,że żadnych przeswitow nie bedzie jak mam troche czarnych troche brazowych na glowie
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
witam ja dzis sobie wolne zrobilam bo TZ u mnie spał a wiecie jak to sie przy TZ zbierac do szkoly i motyw taki ze zostalam w domu hehe

wkurzylam sie bo jakas suka pisala do mojego tz niby nic ale minki ...
i wlasnie musze zalozyc nk bo nie mam ale zaloze znajde ja oblukam .. mniej wiecej wiem jak wyglada i mam numer i jej napisze zeby odbilaaaaaa bo ja zabije :/ wiesniara spasiona.. ;/ a wy jak tam?

pozwalaja Wam tak rodzice spac u TŻ i to jeszcze w ciagu tygodnia? Ja mam 20lat z TŻ prawie 3 lata jestem i nawet w wakacje nie mozemy u siebie spac, tak samo w weekendy, pomijajac wyjazdy na wakacje...