Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Do przyszłego roku utoniemy w słów potoku - PM 2011, cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-03, 12:21   #2904
madzius90
Zakorzenienie

Dot.: Do przyszłego roku utoniemy w słów potoku - PM 2011, cz.10

Cytat:
Napisane przez kasiunialusia Pokaż wiadomość
pamiętam swoje kłótnie z TŻ, nie były poważne, o głupoty ale duzo ich było... i w pewnym momencie zaczełam sie zastanawiać czy ja chce z tym człowiekiem spędzić resztę życia
ale teraz wiem że TAAAAAAAAAAAK
czuje się tak jakbym zakochała się w nim od nowa (macie czasami to uczucie?) : love:
Teraz wiem że to jest ten mężczyzna na całe życie...
Pamiętam jak go pierwszy raz zobaczyłam. To było 21 marca 2001 rokuu, on był w 6 klasie a ja 5, siedzieliśmy na apelu i zobaczyłam go
siedział na podłodze i koleżanka mu włosy na zielono malowała (I dzień wiosny), miał tak śmiesznie otwartą japke i tak uroczo wyglądał
i już wtedy wiedziałam że to właśnie TEN! Tylko że on w ogóle na mnie uwagi nie zwracał.... (a byłam taka nachalna)
i mimo że podrodze miałam jakiś tam chłopaków, to jego cały czas miałam w sercu i jakoś tak się życie potoczyło że jesteśmy teraz razem
No właśnie u nas zaczęło się od pierdoły w poniedziałek
Boże tak bardzo go potrzebuję Chciałabym do niego zadzwonić, porozmawiać z nim, ale nie dam się złamać, potrzymam go w niepewności.
Kocham Go strasznie...

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
hej kochane

mam kaca gigant...dobrze,z emam przyszla mi pomoc

madzius przykro mi

nadrobie was chyba wieczorem dopiero
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora