Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-03, 12:57   #521
karadka
Zadomowienie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Cytat:
Napisane przez monti89 Pokaż wiadomość
Dzisiaj waga pokazała mi 74,6. Waga początkowa 81,4 wiec do dzisiaj schudłam 6,8kg
Odnośnie zmeczenia. Rzeczywiście odczuwam osłabienie ale nie jest tak źle. Przy głodówce bywało gorzej. Ja dzisiaj na obiadek bede miała kotleciki mielone z wołowiny i korniszonki. A mam pytanie... Bardzo zwracam uwagę na ilość gramów węglowodanów i tłuszczu w jogurtach czy serkach.. Na przykład jak widzę że dany jogurt ma więcej niż 5g węglowodanów to mam wyrzuty sumienia. Z jaką ilością węgli jecie jogurty?owocowe można max 2 razy dziennie i nie może być kawałkow owoców tylko tzw pulpa owocowa. Jak to jest u Was?Może popadam w przesadyzm...
no kochana to gratulacje!!!!!! : oklaski: pieknie lecisz w dol!!! ja mam tyle samo wzrostu ale jeszcze troszke mi do Ciebie brakuje ile planujesz zrzucic?

a co do weglowodanow to tez na poczatku nie wiedzialam za bardzo ale sie nimi nie przejmuje, jogurty i serki jem 0% tluszczu a te z pulpa owocowa tez 0% i tylko w fazie PW. Na P jem tylko waniliowe
wydaje mi sie ze nie mozemy dac sie zwariowac!
karadka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując