|
Dot.: Moja pierwsza wymiana ! ;D
dł stanu to znaczy dł od tego kroku /tam gdzie się zbiegają wszytskie szwy/ do konca spodni . tuja zobacz: http://allegro.phclaudia.pl/szablon/wymiary.jpg literka C
włąsnie na tym wymiarze mi gł zależy bo wstępnie ywmiarki były by dobre
---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------
ok, to co bys za nie chciala?
u ciebie podoba mi się jesszcze chanelka, mogę równiez za nią oddać jakieś perfumy /bo widzę za poszukujesz/ lub coś co ci sie u mnie pdoba 
---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------
ok depilator i pur blanca za spodnie, a ja jeszcze proponuję dodatkowo za chanelkę *Avon Rare Gold 30/50ml
+
*ETE Valentino 8ml/30ml kod:6081
lub
*REVERIE Gloria Vanderbilt EDT -13ml/30ml /kupione za granicą, przy obecnej ilosci warte ok. 70 zł/ kod:SW074 świezak ;P + coś jeszcze
co ty na to?
---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------
powiedz mi jeszcze ostatecznie: one nie mają żadnych przetarć alni plan lub innych defektów, przetartych nogawet lekko ? bo juz bymnawet mogła przeboleć,ale chcę to wiedzieć przed wymianą. xD
---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------
ok, to wymianka. zapraszam na PW.
Edytowane przez fanusia92
Czas edycji: 2010-03-03 o 17:29
|