2010-03-03, 17:41
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
jak obiecalam tak zdaje relacje wyniki wyszly pozytywne wszystko w normie ciesze sie bardzo tylko teraz sie zastanawiam co mi wtedy bylo i skad takie objawy skoro jestem zdrowa ale najwazniejsze ze zdrowa jeszcze tylko w przyszlym tygodniu ten rentgen i neurolog zobaczymy co powie.
---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------
Cytat:
Napisane przez Tygrysek_aa
owszem, chciałam mieć bordowe butki,ale stwierdziłam,że za dużo tego bordo by było-dół sukni, ramiączka i bolerko + buty,dlatego zdecydowałam się na wersję light-białe buty + białe bolerko.
jakbym miała tylko taśmę w talii, albo kokardkę, to pewnie bym sie zdecydowała na mocniejsze dodatki
Ostatnio mierzyłam (poszłyśmy tak dla śmiechu z kumpelami) śmietankowo białą z cieniutką tasiemką przy dekolcie, szarfą w talii i sznurowaniem z tyłu w kolorze czarnym i wyglądała BOSKO 
dodane zdjęcie jest tylko poglądowe-ale mnie się takie cudeńka kombinowane podobają-prosty fason,ale lekka domieszka szaleństwa w stylu
A w ramach realizacji listy (zrobiłam sobie)-umówiłam Nas do poradni-na 15.03
|
a czyli zle doczytalam no moze masz racje bo sobie przypominam twoja suknie to duza masz tam tego innego kolorku to pewnie by bylo za kolorowo no mnie wlasnie tez podobaja sie takie suknie i dlatego zdecydowalam sie moja przerobic wlasnie na taka z kokardka moze gdybym wczesniej sie zdecydowala na kokarde i nie kupila juz butow to moze bym poszukala w takim kolorze bucikow ale pewnie i tak bym nie znalazla wiec sie nie zadreczam
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------
Cytat:
Napisane przez Forget_me
Właśnie dlatego teraz ciężko mi się zdecydować, bo pomyślałam, że może teraz rzeczywiście album z pamiątkami  A taki ze zdjęciami na pierwszą rocznicę? Ale już sama nie wiem, czy tak długo dam radę poczekać 
Ta noc poślubna to dobry pomysł
Praw autorskich nie zastrzegam  Możecie śmiało czerpać z tych moich pomysłów 
|
Aniu nie wiem czy wczesniej doczytalas jak pisalam tam o tych piosenkach, ta dziewczyna mi przyslala ale nie moge tego otworzyc bo jakis taki dziwny progaram a ja go nie mam, jak bedziesz miec jakas liste to slicznie prosze o przeslanie bede wdzieczna
ja dzieki tym waszym rozmowom na tym forum o albumach odkrylam taki perlowy papier , zobaczylam sobie na allegro i sa beda super pasowac na moje winietki bo pamietasz ja chce te winietki wsadzic w te czekoladki ferrero a one sa zlote wiec papier w kolorze zlotym bedzie super wygladac, kupilam dzisiaj na probe 1 kartke w papierniczym i zobaczymy jak to wyjdzie, ale juz oczami wyobrazni mnie sie strasznie podoba
|
|
|