Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niepewnosc
Wątek: Niepewnosc
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-03, 16:34   #5
hania811
Zakorzenienie

Dot.: Niepewnosc

Cytat:
Napisane przez kwiecien Pokaż wiadomość
przeraza mnie tez to ze kiedy o nim mysle to nie czuje milosci, nie czuje opisywanego przez wiekszosc dziewczyn szczescia ze jest przy mnie
kiedy zadaje sobie pytanie czy ja go kocham, to moja odpowiedzia jest: nie wiem. kiedy mysle o moim N i zamążpójściu to mysle: niech juz bedzie ten, moze byc itp.
wybaczcie, nie potrafie mowic i pisac o uczuciach.
boje sie ze wychodze za maz: troche z przyjazni, troche z litosci, leku pred samotnoscia i nie wiem czemu jeszcze.
czy nie powinnam czuc milosci i radosci przed slubem? bo przeciez jest to najwazniejsza decyzja w zyciu, czy nie powinno sie byc jej pewnym. ja nie bylam pewna od dnia zareczyn, ale ciagle wydawalo mi sie ze jest jeszcze duzo czasu a tu juz nagle nie ma
Jeżeli nie wiesz czy go kochasz to nie powinnaś wychodzić za niego za mąż.

Znam takie pary które wzięły ślub bo rodzina, bo tyle razem, bo przyzwyczajenie, bo w sumie nie jest tak źle..a teraz po 5 latach słyszę "zmarnowałam 5 lat życia"

Nie wyobrażam sobie czegoś takiego. Ja przed ślubem byłam cała w skowronkach..nawet przez chwilę nie miałam wątpliwości i cały czas kocham męża coraz bardziej i bardziej.

Do udanego związku małżeńskiego nie wystarczy tylko przyjaźń.

Jeszcze mi napisz że go nie pożądasz a zemdleję
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując