2010-03-03, 17:46
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: American&Polish Girls część XVI :)
Cytat:
Napisane przez Poison27
mozliwe mozliwe, jednak z deichmana buty czesto sa zle wyprofilowane i niewygodne dlatego musze je przymierzyc  a Ty kiedys odwiedzisz deichmana?
nie wiem czy to dobry pomysl - teraz bedziesz przez kilka miesiecy jeszcze rozjasniac, niszczyc je a pigment bedzie sie ciagle wyplukiwal.. Lepiej od razu zafarbowac i dopiero zapuszczac  Krotkie ciemne fryzurki są fajne  Ja np mam czarne i 18marca mam dekoloryzację, mam włosy do stanika i ostro zapuszczam - szykuje sie na podcienie kilka cm (mam nadzieje ze nie wiecej ) bo nie wyobrazam sobie najpierw je zapuścić a potem dekoloryzować - bezsens. Juz wole zapuszczać w moim wymarzonym kolorku
pozwalaja Wam tak rodzice spac u TŻ i to jeszcze w ciagu tygodnia? Ja mam 20lat z TŻ prawie 3 lata jestem i nawet w wakacje nie mozemy u siebie spac, tak samo w weekendy, pomijajac wyjazdy na wakacje...
|
wow ja 20 lat koncze we wrzesniu , z rodzicami nie mam problemu sa wyrozumiali i wola zebym spala i byla z Tztem- niz jak oni to mowia"wloczyla sie niewiadomo gdzie"
mam pelen luz Tz spi u mnie ja u niego,moze to tez dlatego ze ja mieszkam 40 km od Szczecina a on w Szczecinie kolo mojej szkoly,i spie sobie u niego jak mam na 8 rano do szkoly bo wtedy nie musze wczesnie wstawac nie wiem czemu rodzice Ci nie pozwalaja przeciez jestes juz dorosla ja jakos nigdy nie mialam z tym problemow, no ale co rodzice to inni wiadomo
|
|
|