Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiara w Kobiety.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-03, 18:21   #77
Sumek
Przyczajenie

Dot.: Wiara w Kobiety.

baobabka - dobra piosenka;d

50 latek - zgadzam się w 100% i podziwiam Ciebie. Widać, że masz szacunek do kobiety. A co do moich wyobrażeń niektóre rzeczy źle przedstawiłem. Stąd wynikła min. generalizacja Zgadzam się nie sztuką jest uwieść, zaliczyć. Sztuką jest kochać, być wiernym i uczynić życie kobiety pięknym i radosnym.

Poruszyłeś kilka ważnych spraw. min. (pominę te oczywiste dotyczące samych kobiet. szablon itp) "Większość niewiernych wyprodukowali faceci, a potem skamląc użalali się nad własnym losem i szukali winy wszędzie - tylko nie w sobie." To jest powiedziałbym zatrważające, ponieważ kobieta jako kobieta. Wydaje mi się, że prawdziwa kobieta jest taką Eowyn z Władcy Pierścieni. Jest niesamowicie wrażliwa a jednocześnie waleczna. Potrafi przebrać się za mężczyznę i ruszyć z nimi na wojnę. Świetnie włada mieczem.

Faceci krzywdzą kobiety, największym ciosem jaki można zadać kobiecie jest bierność, odrzucenie. Kobiety niby są "płcią słabą" ale niejednokrotnie widać, że silniejsze od "płci mocnej" Ale wracając do rany... i Twojego postu. Zabijają swoją kobietę właśnie biernością... Kobieta jest mistrzynią w "sercu ból a na ustach uśmiech". Dawniej mnie dziwiło taka kobieta z takim **** teraz rozumiem dlaczego jest z nim. Ale weszliśmy na etap już małżeństwa

Przeczytałem, że kobiety odrzucone w młodości przez ojca, które nie doświadczyły tego, że ojciec mówił "jesteś moja księżniczką", każda kobieta chce być piękna i pierwszym takim mężczyzną który jej to powinien powiedzieć jest ojciec(matki tez bywają różne). Ale do czego zmierzam. "Kobiety szukają czułości faceci seksu"(odnoszę się tu do konkretnej grupy ludzi). Kobiety oddają się by dostać czułość, poczuć się pożądane, piękne a faceci co robią?

Gdyby każdy facet kochał swoją żonę, "a co gorsza" kochał też swoje dzieci? To jakże inny byłby świat ile biznesów by upadło...

I mała poprawka: Nie pytam po to by podrywać kobiety Nie jestem typem podrywacza

Edytowane przez Sumek
Czas edycji: 2010-03-03 o 18:49
Sumek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując