2010-03-04, 17:53
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4
Cytat:
Napisane przez Wyrak
To, ze jestes tak niekonsekwentna, to juz Twoj problem.
|
Napisałam 'koniec tematu' w moim poprzednim poście, było to więc skierowane do ciebie, ty temat jednak dalej prowadzisz. Nie wiem, po co. ;>
Cytat:
Napisane przez Wyrak
Wrecz przeciwnie, pleciesz bzdury swiadczace o brakach w podstawowej wiedzy.
|
Przeczytaj post Boangelina. 
Cytat:
Napisane przez Wyrak
 Dobra, starczy tego dobrego, koniec z mojej strony.
|
Źle się wysłowiłam, powiedziałam, że kończę dany temat, mając na myśli podtemat. 
Cytat:
Napisane przez boangelina
Ekhm...
Wyrak nie ma ŻADNEJ konkretnej wiedzy. Zadałam mu pare pytań i nie potrafił na nie odpowiedzieć podając NAUKOWE dowody (a to = brak wiedzy i to ewidentnie) Żeby to stwierdzić nie trzeba być expertem, ja nim nie jestem ale obserwując to forum i jego posty cos tam smierdzi.
Jesli ktos uwaza, ze na czczo spalamy miesnie 'bo nie mamy glikogenu', to po prostu smiech na sali.
Coz z tego ze 'rzezba ze mucha nie siada' skoro argumenty typu 'nie bo nie' rodem z przedszkola a ton wypowiedzi kompletnie pozbawiony empatii i jakiegokolwiek wyczucia? I te ziewajace minki...
Super Santos ze podajesz taki przyklad, ale widzac cos takiego nawet cialo super sportowca nie ma znaczenia.
Chamstwo jest wszedzie, a tu widze az zanadto. Ładnie to obrazac innych, co? Samemu bedac pozbawionym totalnie myslenia.
|
|
|
|