2006-05-03, 23:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza depilacja plastrami woskowymi
Cytat:
Napisane przez kaja-sz
Bardzo wazne ejst abys miala dlugie kilkumilimetrowe wlosy bo krotszych nie wezmie. Trzeba zwrocic tez uwage ze czesc wlosow wyrosnie pozniej albo jest za krotka i wcale nie usunie to wlsow na bardzo dlugo bo urosna nowe, dlatego musialabys to kilkakrotnie powtarzac. Lepszy jest wosk w buteleczce, nie taki na plastrach bo mzoesz nalozyc grubsza wastwe. JA kupilam taki z Joanny chyba za 12 zl w zwyklym sklepie, aplikuje sie go jak dezedorant w kulce. Nie mgoe sie wypowiedziec co do efektow na dluzsza mete bo dopiero dzis pierwszy raz go uzwylam. Wzcesniej uzwywalam plastrow z woskiem. Ale przyznam ze ten lepiej wyrywa wlosy noge mialam prawie gladka tylko pojedyncze wlsoy zotslay. Dla mnie jest to o wiele mniej bolesne niz depilator. Generalnie polecam!
|
Wosku - tego z buteleczki - daje sie JAK NACIENSZA warstwe, zeby sie wlosy dobrze wyrwaly... poza tym z tego co wiem wosk z Joanny jest kiepski, lepsze sa te na Allegro, bo przynajmniej takie, jakich uzywaja kosmetyczki w salonach (wloskiej produkcji).
|
|
|