2010-03-05, 11:02
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Marzec- Odchudzamy się :)
Hej! 
Postanowiłam dołączyć do Waszego wątku, ponieważ porządną dietę rozpoczęłam właśnie 1 marca. Aktualna waga - 67 kg przy wzroście 161 cm. Nie jest to rewelacja, ale bywało już więcej Figurę mam mocno kobiecą z wyraźnie zaznaczoną talią. Czuję się atrakcyjna, podobam się, ale dwa lata temu w wakacje schudłam 10 kg i ważyłam już 62 kg - czułam się przy tej wadze wspaniale! ( a jak wyglądalam.. ) Przez długi czas utrzymywałam się na poziomie 64 kg, ale ostatnio trochę mi się przytyło... Wakacje nadchodzą, więc postanowiłam wrócić do formy! 
Moje postanowienia:
- codziennie min. 60 minut ruchu
- dieta 1000 - 1200 kcal. - muszę przyzwyczaić mój organizm do zmniejszenia liczby dostarczanych mu kcal.
Dzisiaj ćwiczyłam już 60 minut, zaraz po przebudzeniu - 650 brzuszków, ćwiczenia z hantlami na ramiona, tamilee webb na pośladki, rozciąganie i zestaw ćwiczeń "tanecznych" z ostatniego shape'a.
Dopiero później było śniadanie - maślanka z połową banana i 25 fitelli żurawinowej + otręby śliwkowe. Do tego szklanka soku wyciśniętego z pomarańczy i cytryny.
Drugie śniadanie - papryka czerwona pokrojona w słupki maczana w sosie jogurtowym tzatziki pycha!
miłego dnia!
|