Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nieszczęśliwie zakochane:(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-05, 14:49   #5
aska8999
Rozeznanie

Dot.: Nieszczęśliwie zakochane:(

Więc ja tez jestem nieszczęśliwa zakochana;( Smutne to, ale prawdziwe. Takie uczucie moze przynosić ból każdego dnia, chociaz rozum mowi: "zapomnij, nie wracaj do tego", to czlowiek i tak nie potrafi przestac myslec o tej osobie. Chciałabym wykasowac go z mojej pamięci i poznać kogos innego, kto będzie mnie dobrze traktowal i bede dla tego kogos najwazniejsza, ale nic na to nie wskazuje, zeby ktos ubiegal sie o moje wzgledy. Np. dzisiaj do moejj kolezanki podszedl chlopak, ktoremu sie podoba i zaczeli rozmawiac, a ja nie mialam co ze soba zrobic, czulam sie jak piate kolo u wozu. Chciało mi sie płakać, bo doslownie kilka minut przed tym przechodził koło mnie facet, w ktorym wlasnie jestem zakochana i nawet na mnie nie spojrzal, nie powiedzial czesc, nic takiego Juz nie mam sily;( A miesiac temu tak wiele mi mowil;( Podoba mi sie, bo jest inny od wszytskich facetow i wiem, ze nawet jak kiedys z kims bede to on bedzie do mnei wracal myslami, bo chce go miec, chce go widziec, patrzec sie, byc zawsze z nim Ale zaden inny facet mnie nawet nie podrywa, zaden Moze tez daltego, ze za bardzo z zadnymi chlopakami nie rozmawiam, w grupie na studiach u mnie sa same dzoewczyny. A w innych grupach jest duzo facetow, ale zaden mi sie z nich nie podoba, wiec nei zwracam uwagi. Ale nawet jakby zwracala, to nie zmienia postaci rzeczy, bo i tak zaden z nich nie zarywa do mnie. MImo wszytsko starsznie mi smutno, bo brakuje mi czulosci, seksu... tez:P, ale tego meskiego wsparcia najbardziej 9 miesiecy temu rozstalam sie z moim facetem i wtedy wlasnie poznalam tego osobnika, o ktorym tu pisze i krecilismy ze soba, a potem wielka cisza ... nastepne 6 meisiecy mijania sie na korytarzu bez slowa, pozniej impreza, na ktorej bylo mi z nim tak dobrze a teraz znowu sie nie odzywa, nie zwraca na mnie uwagi, udaje, ze mnie nie zna. To tak boli
aska8999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując