Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-05, 16:51   #2092
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Nie bo ja skopiowałam i wysłałam numer siostrze Pocieszam się jeszcze tym, ze moze mają jakieś opóznienia, awarie systemu albo cokolwiek, bo raz jak wpłacałam kase i pomyliłam numer to babka powiedziała mi ze sie nie zgadza
tak apropo ja nie rozumiem jak te poczty itp funkcjonują, ze przelew zawsze idzie ok 3 dni, a jak przelewa się samemu to juz następnego dnia jest;/

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Hiehiehie

Doszły Dziękuję za próbki czeka mnie sporo testowania tylko jeszcze nie wiem kiedy bo obecne uwarunowania bardzo ograniczają mnie w malowaniu, pewnie więcej zacznę używać, jak już wrócę do pracy, ew. cieplejszą wiosną

A pędzelki są superowo mięciutkie, już się zakochałam
Na bank pewnie jakieś jeszcze cieniowe domówię, ale to pewnie w kwietniu dopiero. Muszę się przyjrzeć co tam fajnego mają
Daj znać, ja te do cieni się spisują bo o ile dobrze pamiętam, to kupowałaś, tak?

Kasiu, peeling migdałowy robię sama na "podzespołach" z mazideł. Tutaj więcej w temacie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197242
Ten wczorajszy to już kolejne podejście do 40%, które jawiło mi się jako dość słabe. Stuningowałam to to kilkoma kroplami kwasu mlekowego.
prawdziwy killer wyszedł, wytrzymałam tylo 10 minut, gdzie 40% bez tuningu trzymam prawie godzinę, a mogłabym dłużej, tylko już się osypuje z twarzy, bo roztwór wysycha i się krystalizuje.
Po zmyciu mydłem i przetarciu mlekiem - burak na twarzy, zwłaszcza tam, gdzie kładłam kilka wartsw. Ale szybko się uspokoiło. Dziś luzik, tylko skóra napięta. Czekam na łuszczenie [poprzednio - słabe!], ciekawe jaki będzie efekt.
pytasz jak się spisują cienie EDM?
jabardzo fajnie to o nich ostatnio pisałam, ze z bazą po 6 godzinach nadal ładnie się trzymały

dałam wam próbki podkładów lumiere, wypróbujcie sobie, bo u mnie ładniej na buźce wyglądają od EDM, choć drogie są i tam to juz w ogóle podkładu nie umiem dobrac, ale nic mi się po nich nie waży
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora