Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pogaduchy po szkole część IV pt. "Żółwiusie, fakciusie i inne tegeśki xD"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-06, 13:22   #4217
cziikii
Wtajemniczenie

Dot.: Pogaduchy po szkole część IV pt. "Żółwiusie, fakciusie i inne tegeśki xD"

Cytat:
Napisane przez Leosia69 Pokaż wiadomość
a gdzie Ty chcesz studiować? tzn jakie miasto i z Tz się wyprowadzasz
a Krakowie niestety nie z tż, nie stać nas na utrzymanie swojego mieszkania w krk, a poza tym on ma dobra pracę tu na miejscu.

Cytat:
Napisane przez ejMala Pokaż wiadomość
ajjj bo wtedy jak się pokłóciliśmy o tą studniówkę... i ja zajrzałam na jego konto na n-k i ta panienka miała zdjęcie z nim i on napisał jej komentarz : 'ładnie razem wyglądaliśmy stokrotko ' i ja już chciałam to definitywnie skończyć... Jeszcze nic mu o tym nie powiedziałam, że wiem i on przyszedł z kwiatami i paczuszką taką.. powiedziałam mu o tej panience i tym komentarzu i on zostawił wszystko i wyszedł bez słowa... Potem Mateusz przychodził, dzwonił, pisał, obiecywał, że z nia nie był. parę dni temu nawet z nią gadałam i mówiła, że całą jej studniowkę przesiedział i przepił, a z nią rzadko gadał, nawet nie tańczył. No i ja płakałam ten cały tydzień i w ogóle, w czwartek już niby się pogodziliśmy, ale nadal źle mi było. Wczoraj wieczorem znowu przyszedł do mnie i zapytał gdzie jest to pudełeczko i przyniosłam i zapytal mnie czy chcę być jego narzeczoną, mimo że na razie wie, że nie chcę wychodzić za mąż. I powiedziałam, że tak.
o kuuurcze no to świetniee! gratuluję i życzę szczęścia
cziikii jest offline Zgłoś do moderatora