Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ocena pielęgnacji początkujących z filtrami, kwasami i generalnie biochemią
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-06, 19:29   #3076
madzianka
Przyczajenie

Dot.: Ocena pielęgnacji początkujących z filtrami, kwasami i generalnie biochemią

witam ! proszę o radę

Wieczór:
Mleczko do demakijażu- GARNIER- podstawa pielegnacji - Cera normalna i mieszana
Pianka gleboko oczyszczajaca- PHARMACERIS
Tonik MERITUM dermica do cery tlustej i mieszanej
Acne derm, co 3dzien SVR-Xerial 10
pod oczy i na zaczerwienienia Ziaja- krem oliwkowy lub iwostin Capillin redukujacy zaczerwienienia.

Rano:
Pianka j/w
Bioderma Photoderm Creme teintee +50 czasami IWOSTIN CAPILLIN redukujacy zaczerwieniena spf 15(gdy nie wychodze na dwór lub wieczorem)
puder sypki Dermacolol+ brazer Inglot
pod oczy (since) i na zaczerwienienia (policzki) Podklad AVENE Couvrance spf 15 lub dream matte mousse Maybelline -gąbeczka

raz/dwa razy w tygodniu
peeling enzymatyczny MERITUM
zielona glinka lub Lirene zwężająca pory lub maseczka aspirynowa

Mam 21 lat, skórę mieszana, od kiedy zaczęłam dbać bardziej o cerę mam mniej pryszczy , pozostały mi wągry na nosie i rozszerzone pory przy nosie i czole oraz kilka przebarwień, ale mam nadzieje ze jeszcze trochę czasu i będzie tak jak sobie wymarzyłam

Mam pytanie czy powinnam stosować jakis krem pod oczy? mam sińce, może nie jakies wielkie ale dość widoczne. mam także problem, mam nadzieje ze rysunek jest zrozumiały. nie wiem jak powinnam nakładać kremy wieczorem. pod oczy inny? na zaczerwienienia (zewnetrzna czesc policzkow) inny? a na reszte Acne derm?
madzianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując