Hejloł Wszystkim !
Szczególnie witam
Angelinę i
Gosię ! Rozgośćcie się ! I o włosach "gadany" i o inszych inszościach tyż ! O zwierzakowe frakcje się nie martwcie : ja mam psy i koty;
Asia - też.
Ty bestyjo ! Nie dosyć Ci, że mnie sumienie gryzie, to jeszcze na fizyczne katusze chcesz mnie wydać ?!

!!!!!!!!!!
Już nie będę pisać jakie było wskazanie glukometru.
Szczerze gratuluję takiego podejścia do życia i nie mniej szczerze zazdroszczę ! Tak trzymaj !
Nie znalazłaś jeszcze odpowiedniego. Ja też przez dłuuugo szukałam i znalazłam . No, może nie tak
do końca, ale na 99 %.
Istnieją i takie bardzo jasne, dla
porcelanowych cer. Głownie zależy jaką formułę {konsystencję} Twoja cera lepiej znosi. Moja
buzia, jak to testy udowodniły - nie przyswaja nic pudrowego. Nawet maźnięcie pudrem po kremowym podkładzie daje paskudny efekt. A kiedyś właśnie tak tuszowałam "świecenie" i było o.k.
A ja dobieram do twarzy, bo różnica : twarz - szyja jest w moim przypadku znaczna i
przedłużam smarowanie na szyję.
Nie licz na to !!! Za sprawą tutejszej Szefowej Od Kuszenia w wyciągach z naszych kont bankowych, w rubryce : saldo - widnieje złowrogie "
O". Pewnikiem i dlatego tak się domagają wpłat wpisowego ...
Już i
Agę mineralna choroba dopada

.
W temacie pogoda - białe tałatajstwo już nie pada !

Ale - mrozisko wróciło . U mnie dzisiejszej nocy -12. A ja już chciałam wiosenne prace ogrodnicze zaczynać.