Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 5kg i więcej do wakacji! Bądźmy piękne!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-07, 08:39   #75
Tinka*
Wtajemniczenie

Dot.: 5kg i więcej do wakacji! Bądźmy piękne!

Cytat:
Napisane przez anomaly Pokaż wiadomość
To się dziewczyno nie dziw, bo nie każdy ma 1,7o wzrostu i może sobie pozwolić na wagę powyżej 50 kg.
Ja np. jestem niska i moja waga musi być proporcjonalna do mojego wzrostu, gdybym ważyła ponad 50 wyglądałabym jak pulpet.
I moim wielkim marzeniem jest mieć zero tyłka i wklęsły brzuch i do tego będę dążyć. Nie każdy czuje się dobrze z okrągłą d.. i tłuszczem na biodrach.
I przy moim wzroście (1.60) waga 45 kg jest jak najbardziej normalna. Aha, i każdy ma inne pojęcie kobiecości, tak więc jednym podobają się dziewczyny zaokrąglone tu i ówdzie, a innym chude wieszaki.
Jeśli ty czujesz się lepiej z kilkoma kg więcej to ok. Ale jak dla mnie przy wzroście 1.58 powinnaś ważyć co najmniej 48 kg., 52 to zdecydowanie za dużo.
Widzisz, każdy ma inne pojęcie normalnej wagi.
I sorry za ten atak, ale mnie wkurzyłaś trochę takim rozumowaniem Nie można tak uogólniać jak ty to robisz.

Słuchaj.... po pierwsze ja tutaj nikogo nie uraziłam a ty mnie tak, pisząc ze jestem za gruba jak na moj wzrost. Ok, po to tu jestem zeby zrzucic jeszcze 2 kg do 50. 48 zdecydowanie za mało.

Powiem ci o co mi chodzilo... o to, gdy tyle ważyłam byłam strasznie słaba, nie mogłam podnieść wielu rzeczy (bo moje schudniecie bylo efektem ubocznym). Ale wtedy miałam płaski tyłek i mniejsze piersi.. i byłam jak szkielet. Dlatego, nie masz co mnie atakować tylko napisałam ze ogolnie szkielety nie są w modzie i sama może kiedys zobaczysz jak ładnie wygladasz z fajnym tyłeczkiem a nie płaska dupcią..
Faceci lubią kobietki ktore sa szczuple, ale maja zachowaną kobiecość.
Moja przyjaciolka jest dowodem antykobiety - zaklada legginsy i z przodu ma małe piersi, ale z tyłu jest płaska jakby miała dalej plecy. Rozumiesz o co chodzi? O to ze nie jest to kobiece.
I o to mi chodzilo, a pisałam do dziewczyn ktore maja wiekszy wzrost niz ja czy ty, dla mnie wazyc 48cm przy wzroscie 167 to przesada.
Tak wiec nie unoś się więcej bo to nawet nie było do ciebie kierowane.
Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując