2006-05-04, 19:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rock progresywny....
Cytat:
Napisane przez cellaris
Kurcze,a zapomniałyśmy o Pain of Salvation (to znaczy ja sierota jedna zapomniałam  )
|
My, jak najbardziej my Moją ulubioną płytką PoS jest 12.5 (Live Acoustic Promo). Wiem, że ma różne opinie, ale ja uważam, że zrobienie tak świetnego koncertu unplugged, grając proga to prawdziwa sztuka.
Cytat:
Napisane przez cellaris
Riverside(...) Co ja bym dała by iść na ich koncert znów,ale jakoś chłopcy szerokim łukiem śląsk omijają 
|
Wg strony byli 12 kwietnia w Katowicach...
Cytat:
Napisane przez Daenerys
Jeśli chodzi o Sear to nie słyszałam  A to sie rozsyła pocztą? 
|
Sprawa wygląda tak, że Sear wydał płytkę demo własnym sumptem - nie znalazła się niestety zainteresowana ich materiałem firma A jeden maniak z Polski dotarł jakimś cudem do tego materiału i zapragnął udostępnić to szerszej, polskiej publiczności. Zespół wyraził na to zgodę i w ten sposób, korzystając z nagrywarki i drukarki zainteresowany wydał w Polsce ich płytę pod tytułem "Until The Dust Lies". Na stronie zespołu, na którą przez przypadek dotarłam (link macie we wcześniejszym poście), umieścił informację, że za bodajże 5 PLN przesyła ją chętnym. Zaryzykowałam i dzięki temu dokonałam niezwykłego muzycznego odkrycia. Było to dwa lata temu, ale jeśli jesteście zainteresowane, namiary na niego są na wspomnianej stronie. Z tego co pisze, nie będzie problemu ze "wznowieniem" dla zainteresowanych. Naprawdę warto!
|
|
|