Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak powrócić do seksu oralnego
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-07, 12:41   #1
marrrek
Przyczajenie

Jak powrócić do seksu oralnego

Dzieńdobry

Jesteśmy ze swoją dziewczyną w związku ponad 4 lata, oboje mamy po 21. Współżyjemy od półtora roku, jest niesamowicie w tym względzie. Lecz jest jedno małe ale... Kiedyś, przed współżyciem uprawialiśmy seks oralny. Niestety, to się skończyło, kawałek czasu przed pierwszym razem, i dalej tego nie ma. Tzn... Z jej strony Tłumaczy to tym, że ma przykre wspomnienia z czasów, kiedy to robiliśmy - czuła się pod presją, trochę zmuszona, nie z własnej woli... Przyznaję, nie było to bez mojej winy, troszkę egoistycznie się zachowywałem i namawiałem, ona trochę z obawy przed utratą mnie, trochę z powodu mojego wymuszania to robiła. Chociaż nigdy nie narzekała tak otwarcie, ja przyjemnie to wszystko wspominam... Że były to chwile przyjemne dla nas obojga.

Teraz mówi że nie będzie tego robić właśnie z związku z tymi wspomnieniami... Może kiedyś... Zacząłem temat, czy możemy o tym porozmawiać, co mogę zrobić, jak jej pomóc... Niestety, ona sama nie wie, nie wie, jak się pozbyć tych wspomnień... Chce się ich pozbyć, chce coś z tą sprawą zrobić... Ale nie ma pojęcia co i jak... Czyli tak naprawdę sprawa stoi w miejscu.

Powiedzcie, jak mogę Jej pomóc zapomnieć o tamtych chwilach? Jak znowu wpleść te pieszczoty do naszego współżycia? Co zrobić, aby przełamała się? Jak rozmawiać?

Proszę o pomoc i pozdrawiam
marrrek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując