2003-09-13, 21:15
|
|
Gość
|
Re: studniówka
Czesc,
ja miałam studniówke w zeszłym roku i wyglądałam, jak na zdjęciu, które załączam. Jest tez drugie, na którym widać twarz z bliska, więc mozesz obejrzeć makijaż.Był brudnorózowy. Robiłam go w salonie kosmetycznym, czyli nie zwykłym podkładem, ale samym pigmentem, przez co trzymal się swietnie cała noc. Zapłaciłam około 60zl, ale byłam zadowolona. Jeśli będziesz wybierać salon kosmetyczny, to zapytaj czy malują samym pigmentem czy podkladem, takim, który każdy może sobie kupić w sklepie. Szyłam suknie w salonie sukien slubnych, zapłacilam około 800 zł-doklanie nie pamietam. Była z lekko połyskującego materiału-chyba satyna, na to była zarzucona złoto-platynowa koronka. Miała podwójną warstwę halek, bo chciałam, zeby ładnie stała, jednak kola nie polecam, bo niektóre koleżanki miały i narzekały, że im się obasy zawadzają, przez co można było upaść. Jesli chodzi o buty, to nie zakładaj zbyt wysokich, bo spod sukni i tak nie widać, a będzie Ci wygodniej. Dobrze, jeśli będą z paseczkiem, a nie pełne czułenka, bo podobno w czułenkach nogi puchną. Niech to będą skórzane buty, wczęsniej rozchodzone w domu, będziesz miała pewnośc, że są wygodne. Jeśli chodzi o fryzure-koki kojarzą mi się juz z dojrzałymi babkami. Lepiej zebrać coś na czubku głowy, ale ogolnie reszta włosów lużno opadająca na plecy. Ja mam proste, ciemne włosy, ale na stdniówkę pokręciłam i zrobiłam jasny balejage. A! jesli to możliwe, niech Twoj partner ma koszule i krawat w kolorze Twojej sukni.Efekt jest zachwycający. Moj chłopak miał czerwoną koszulę i czerwony krawat. Nie mogę Ci przesłać jego zdjęcia, bo by się złościł, że pokazuje komuś nieznajomemu. Zrób sobie też jakieś fantazyjne paznokcie z wzorkiem. Jeśli chcesz, możesz skopiowac moją suknię. Jest niby prosta, ale zrobiłamprawdziwą furorę na studniówce. Potem przez tydzien w szkole każdy mnie zaczepiał i mówił, że fajnie wyglądałam. No i jak już napisałam, wszystkiwgo dopełniła czerwona koszula mojego ukochanego. Wyglądaliśmy razem zachwycająco Podrawiam i życzę miłej zabawy.
|
|
|