Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze farby blond-wątek zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-07, 13:16   #3604
k4rotk4
Rozeznanie

Dot.: Najlepsze farby BLOND

Cytat:
Napisane przez superedzia Pokaż wiadomość
teraz zostało czekanie i mycie przeciwłupieżowym popiel się zmyje i będzie ok

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

te różowe nowe ponoć bez amoniaku

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

nic nie kładź bo zmaścisz coś co by to ociepliło?...nic teraz tego nie załatwi tylko sp....y zrobią się np. zielone. Dla pocieszenia powiem ci, że ja też się zmywam bo jestem siwą babcią ale już widzę małe efekty 4 myc i widzę właściwy kolor pomału i jest super ...cierpliwości kochana. Garnier się dobrze zmywa z fioletu ale tez szybko żółknie. myj je nawet dwa razy dziennie...z doświadczenia jak je przed myciem natłuścisz oliwką dla dzieci to zmyje się szybciej... zaufaj. Farbuje się sama na blondy od 1997 a garnierem robiłam to kilkadziesiąt razy

kupiłam garnier bez amoniaku jasny blond numer 8...
Nie mogę sobie pozwolić na takie włosy jak mam teraz... cokolwiek wyjdzie z drugiego malowania...i tak to zrobię. Jeśli wyjdzie gorzej, przez dwa miesiące nie ruszę się z domu. W sumie już gorzej niż to co mam to nie będzie. więc mimo wszystko zaryzykuje

— Albert Camus
k4rotk4 jest offline Zgłoś do moderatora