Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-07, 13:21   #2158
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Hej

Karmię właśnie moje włosy oliwą z oliwek - pomyślałam, że trzeba w końcu coś dla nich zrobić
Trzeba też w końcu je umyć - ostatni raz był w poniedziałek - 6 dni!
Tabsy od dermatologa + trwała

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Kup, kup, chociaż Saponics pod względem składowym też jest niezły
Ja od Thanatosa też część wywaliłam, głównie mleczka, bo nawet nie miałam ich kiedy zużyć, kremów jak głupia nakupiłam
Keratyna mi się trochę przeterminowała, ale jeszcze czasem wciapnę do psikacza, w końcu włosy nie skóra, alergii nie dostaną , nie powinno im zaszkodzić
Myślę, żeby kupić Jantara chociaż nie pamiętam czy mi się coś po nim dobrego z włosami/skórą działo, ale bardziej zastanawiam się czy nie wrócić do Seboradinu - bo pamiętam, że miałam po nim antenki a teraz bardzo by mi się jakieś nowe przydały ale chociaż cholerstwo ma alkohol A teraz moja skóra jest dosyć sucha i alkohol może ją jeszcze bardziej wysuszyć i potem będę cierpieć

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
O zwierzakowe frakcje się nie martwcie : ja mam psy i koty; Asia - też.
Ja też I jak się przeprowadzę to zamierzam tę tradycję kontynuować

Cytat:
Nie znalazłaś jeszcze odpowiedniego. Ja też przez dłuuugo szukałam i znalazłam . No, może nie tak do końca, ale na 99 %.
Pewnie tak tylko mam już trochę dosyć szukania i wywalania pieniędzy w błoto

Cytat:
A ja dobieram do twarzy, bo różnica : twarz - szyja jest w moim przypadku znaczna i przedłużam smarowanie na szyję.
Ja już sama nie wiem - przyglądam się sobie w lusterku i wydaje mi się, że szyja jest jakby żółtawa a na twarzy różnie - czoło żółtawe a reszta lekko zaczerwieniona od rozszerzonych naczynek - i bądź tu mądra

Cytat:
Już i Agę mineralna choroba dopada .

TŻ stwierdził, że chyba będzie musiał zmienić hasło do swojego konta na allegro kiedy powiedziałam mu o kolejnym planowanym zakupie Podał mi hasło zaledwie tydzień temu a ja w tym czasie już 3 rzeczy kupiłam
I to jest zdradliwe bo wcześniej kiedy nie miałam do niego bezpośredniego dostępu nie mogłam sama sobie czegoś kupić tylko jak coś upatrzyłam mówiłam TŻ'owi i on licytował (i z tego względu rzadko coś kupowałam) - a teraz mogę sama, w każdym momencie i obawiam się, że będę to robić częściej

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Idę sobie "Dosko" posłuchać

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
tez mi sie ostatnio wszystko przeterminowało
tyle mleczek, które miałam w buźke wcierac poszło do kosza
Jaki z tego wniosek? Za dużo tego wszystkiego mamy - więcej niż potrzebujemy i jesteśmy w stanie zużyć
To już nawet nie włosomaniaczki lecz kosmetykoholiczki

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
zamowilam u tej pani probki z linka, ktory wkleilas, wzielam tez probki rozu, szminke i korektor, zaplacilam, wyslalam dwa maile i cisza wstrzymaj sie moze z zamawianiem, bo jakos mam zle przeczucia co do swojej przesylki
Hmm, w takim razie poczekam i poszukam kogoś innego
Może ma dużo zamówień?

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
ohoho, powiedziala najwieksza fanka
O nie, przecież każda z obecnych tutaj wie, że największą fanką jestem JA!

Kurcze, strasznie szybko minął mi ten urlop, nawet nie wiecie jak bardzo nie chce mi się iść jutro do pracy... Jeszcze koleżanka dzwoniła, że jutro rano jest zebranie - zarąbiście, opieprz na dzień dobry to coś o czym marzę po urlopie
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora