2010-03-07, 15:17
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Grecja Skotina Hotel-Orfeas
Kurcze, ja też się napaliłam na to i na Sycylię, ale z Gulivera
Lousie, ja się zniechęciłam do tego campingu, bo jest 6 km od miasta ponoć i wszystko jest tam. Jakieś zabawy, dyskoteki itd.
Jakoś mi sie to nie widzi.. Ja np. wolę gdzieś wyjść na dyskotekę.
A ta oferta do Grecji, którą podałaś, to wydaje mi się, że jest to biuro, które współpracuje z FunClub-em, bo jest identyczna oferta
Poza tym w tym hotelu więcej niż 2 obozy się nie zmieści, bo hotel jest na ok. 120 osób.
Ja już troche się dopytałam koleżanki, która była tam rok temu.
Napiszę Wam mniej więcej co mi odpisała 
W ofercie tego mojego biura jest napisane, że wstęp na dyskoteki jest od 16 lat, ale tego nie pilnują i 14-latki spokojnie wchodziły.
Nie odpisała mi jeszcze co i jak z dystkotekami dokładnie, ale napiszę, jak mi odpisze 
Pisze mi, że do sklepów strasznie daleko nie jest, a jak już się dojdzie to jest tam wszystko.
Blondynki nie mają wcale tak źle, ponoć gorzej jest w Egipcie 
W ofercie napisali, że plaża jest żwirowo!-piaszczysta, a ona odpisała mi, że wcale nie jest. "nawet pisze po angielsku na plaży ze jest jedną z najczystszych na tym wybrzeżu".
Gniazdek w pokojach jest mało. Lodówek nie ma (gdzieś czytałam, że są).
Z wycieczek fakultatywnych poleca Ateny i rejs na wyspę Skiatos.
"Gdybym miała jechać jeszcze raz to wybrałabym te dwie, bo tak na prawde lepiej nie tracić słonka na tyle zwiedzania a Ateny i Skiathos są na prawde tego warte "
Jeszcze muszę się dowiedzieć jak z tymi dyskotekami, ale ja jestem nastawiona już na tą ofertę Ah!
http://www.ecotravel.pl/oboz_let/grecja.htm tutaj są chyba wszystkie obozy
Edytowane przez xilOx
Czas edycji: 2011-03-17 o 19:44
|
|
|