2010-03-07, 16:45
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak powrócić do seksu oralnego
Cytat:
Napisane przez nadia24l
ja tak nie twierdze mozna najwyzej dac sie przekonac, sprobowac, dac sobie szanse na poznanie czegos nowego itp.
ja akurat nic nie pisalam o odwdzieczaniu sie ale koledze chyba chodziło o to, ze jesli on sie przelamuje i robi cos dla dziewczyny to pewnym czasie poczuje, ze ona nie jest fair wobec niego, skoro ona nie podejmuje nawet prob zrobienia czegos podobnego dla niego, nie przalamuje sie, nie daje na to sobie szany
masz do tego prawo
ja wychodze z zalozenia, ze seks akurat jest taka sfera ,w której trzeba jak najbardziej sie otworzyc, a nie zamykac, bo czegos nie lubie a nawet dobrze tego nie sprobowalam/ nie dojrzalam/raz nie wyszlo i mam uraz/ bo tak chce i koniec itp
w tej dziedzinie ludzie tez sie zmieniaja i ewoluuja, chca probowac nowych rzeczy i ja jestem za tym, zeby probowac, dac sobie mozliwosc poznania czegos nowego, a dopiero potem krytykowac i twierdzic, ze cos jest nie dla mnie i probowac nie raz, ale wiele razy
|
A, no to z tym oczywiście się zgadzam, jak najbardziej. Źle zrozumiałam Twój post. 
Cytat:
Napisane przez nadia24l
moze rozni nas wiek i stąd podejscie, ale ja jak zaczynałam uprawiac seks jakies 10 lat temu (wowczas 16lat)
(...)
|
Liczba w moim nicku nie odzwierciedla mojego wieku.