2010-03-07, 19:06
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
Napisane przez 123stokrotka
Bez przesady z tym. widziałam film z 2008roku z wesela i całkiem dobrze się go oglądało. może zależy czego się oczekuje od filmu, ale jeżeli chodzi o reportaż z wesela, żeby móc sobie za jakiś czas obejrzeć i przypomnieć jak to wszystko wyglądało, to był całkiem w porządku, czołówka ok, montaż i łączenia scen też, podłożona fajna muzyka, fajne ujęcia. ja przynajmniej nie miałam wrażenia, że film jest obciachowy i wygląda jak z lat 90. ale też średnio mi się podobają niektóre produkcje innych firm, stylizowane na nie wiadomo jaki film, dla mnie to często przerost formy nad treścią. ale jak zaznaczyłam na początku, co kto lubi. ja bym chciała mieć przede wszystkim zarejestrowany ten dzień na kamerze, żeby móc sobie na spokojnie obejrzeć jak wszystko wypadło, bo zdaję sobie sprawę że pewnie w emocjach niewiele będę widzieć 
|
Takie moje zdanie na temat tego kamerzysty. Komuś może się podobać, a nam nie przypadł do gustu. Od filmu dużo wymagamy, to nasza pamiątka na całe lata i na niej nie oszczędzamy.
|
|
|