Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze marcowe zakupy- zdjęcia i opisy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-07, 20:57   #672
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Dot.: Nasze marcowe zakupy- zdjęcia i opisy.

Cytat:
Napisane przez _n_ Pokaż wiadomość
mademoiselle jeanne - piękne zakupy
Dziękuję bardzo

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
Asiu mogłabyś mi napisac cos wiecej o tych cudach, o które pytałam i które okazały się mazidłami do ust Nawilzają czy to tylko taki gadzet?
Szczerze mówiąc dopiero je testowałam więc o właściwościach pielęgnacyjnych nie mogę się za bardzo wypowiedzieć Ale są całkiem przyjemne, jeśli chodzi o konsystencje, dosyć gęste, z lekkimi drobinkami

Cytat:
Napisane przez melissa89 Pokaż wiadomość
dziękuję za odpowiedź i cenne informacje dokładnie rozpięta wyglądała fajnie, a zapięta już gorzej... no ale za taką cenę to już pewnie ktoś ją zwinął
Nie ma za co

Cytat:
Napisane przez gofrowana Pokaż wiadomość
mademoiselle jeanne

czy te rajstopki w kropki czarne i bezowe z h&m to na pewno rajstopki? bo widziałam je dziś właśnie za 9.90, ale pisało, że to skarpetki czyli występują też jako rajstopki w tej samej cenie?? one są ze zwykłego działu czy z trend ??

mogłabyś pokazać otwarty ten błyszczyk do ust ciasteczko?? bo dzis oglądałam je w h&m ale nie widziałam jak tego się używa, gdzie się odkręca
Te za 9,90 czarne i kremowe to są skarpetki. Mam też rajstopy ale tylko w kolorze czarnym (z H&M, bo białe mam z Marylin )

Jutro zrobię zdjęcia otwartych Odkręca się je w tym miejscu, gdzie znajduje się ta kolorowa część imitująca serwetkę od tego ciasteczka

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
zle doczytałaś, Mademoiselle Jeanne kupila i rajstopy w kropki za 19 i skarpetki za 9 ;D
Dokładnie tak

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora