2010-03-07, 20:57
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze marcowe zakupy- zdjęcia i opisy.
Cytat:
Napisane przez _n_
mademoiselle jeanne - piękne zakupy 
|
Dziękuję bardzo 
Cytat:
Napisane przez gosiaczek6
Asiu mogłabyś mi napisac cos wiecej o tych cudach, o które pytałam i które okazały się mazidłami do ust  Nawilzają czy to tylko taki gadzet  ?
|
Szczerze mówiąc dopiero je testowałam więc o właściwościach pielęgnacyjnych nie mogę się za bardzo wypowiedzieć Ale są całkiem przyjemne, jeśli chodzi o konsystencje, dosyć gęste, z lekkimi drobinkami 
Cytat:
Napisane przez melissa89
dziękuję za odpowiedź i cenne informacje  dokładnie rozpięta wyglądała fajnie, a zapięta już gorzej... no ale za taką cenę to już pewnie ktoś ją zwinął 
|
Nie ma za co 
Cytat:
Napisane przez gofrowana
mademoiselle jeanne
czy te rajstopki w kropki czarne i bezowe z h&m to na pewno rajstopki? bo widziałam je dziś właśnie za 9.90, ale pisało, że to skarpetki  czyli występują też jako rajstopki w tej samej cenie?? one są ze zwykłego działu czy z trend ??
mogłabyś pokazać otwarty ten błyszczyk do ust ciasteczko?? bo dzis oglądałam je w h&m ale nie widziałam jak tego się używa, gdzie się odkręca 
|
Te za 9,90 czarne i kremowe to są skarpetki. Mam też rajstopy ale tylko w kolorze czarnym (z H&M, bo białe mam z Marylin )
Jutro zrobię zdjęcia otwartych Odkręca się je w tym miejscu, gdzie znajduje się ta kolorowa część imitująca serwetkę od tego ciasteczka 
Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax
zle doczytałaś, Mademoiselle Jeanne kupila i rajstopy w kropki za 19 i skarpetki za 9 ;D
|
Dokładnie tak
|
|
|