Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-07, 21:05   #2168
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Hej

Karmię właśnie moje włosy oliwą z oliwek - pomyślałam, że trzeba w końcu coś dla nich zrobić
Trzeba też w końcu je umyć - ostatni raz był w poniedziałek - 6 dni!
Tabsy od dermatologa + trwała

Myślę, żeby kupić Jantara chociaż nie pamiętam czy mi się coś po nim dobrego z włosami/skórą działo, ale bardziej zastanawiam się czy nie wrócić do Seboradinu - bo pamiętam, że miałam po nim antenki a teraz bardzo by mi się jakieś nowe przydały ale chociaż cholerstwo ma alkohol A teraz moja skóra jest dosyć sucha i alkohol może ją jeszcze bardziej wysuszyć i potem będę cierpieć

Ja też I jak się przeprowadzę to zamierzam tę tradycję kontynuować

Pewnie tak tylko mam już trochę dosyć szukania i wywalania pieniędzy w błoto

Ja już sama nie wiem - przyglądam się sobie w lusterku i wydaje mi się, że szyja jest jakby żółtawa a na twarzy różnie - czoło żółtawe a reszta lekko zaczerwieniona od rozszerzonych naczynek - i bądź tu mądra

TŻ stwierdził, że chyba będzie musiał zmienić hasło do swojego konta na allegro kiedy powiedziałam mu o kolejnym planowanym zakupie Podał mi hasło zaledwie tydzień temu a ja w tym czasie już 3 rzeczy kupiłam
I to jest zdradliwe bo wcześniej kiedy nie miałam do niego bezpośredniego dostępu nie mogłam sama sobie czegoś kupić tylko jak coś upatrzyłam mówiłam TŻ'owi i on licytował (i z tego względu rzadko coś kupowałam) - a teraz mogę sama, w każdym momencie i obawiam się, że będę to robić częściej

Jaki z tego wniosek? Za dużo tego wszystkiego mamy - więcej niż potrzebujemy i jesteśmy w stanie zużyć
To już nawet nie włosomaniaczki lecz kosmetykoholiczki

Hmm, w takim razie poczekam i poszukam kogoś innego
Może ma dużo zamówień?

O nie, przecież każda z obecnych tutaj wie, że największą fanką jestem JA!

Kurcze, strasznie szybko minął mi ten urlop, nawet nie wiecie jak bardzo nie chce mi się iść jutro do pracy... Jeszcze koleżanka dzwoniła, że jutro rano jest zebranie - zarąbiście, opieprz na dzień dobry to coś o czym marzę po urlopie
a to dlatego, ze jak się kupuje przez inernet i opłaca koszt wysyłki to się magazynuje...
jakby mazidła były w sklepach to bym na zapas nie brała
juz mam gdzies te mazidła, thanatos i tak na psy schodzi

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ja też nie (a przynajmniej taką mam nadzieję) i nie chciałabym, żeby rozpoznał mnie tu ktoś z reala
ja tez nie i tez mam taką nadzieje

próbowałam dzisiaj zmieszac podkład z kremem (gdzies pisało o mieszaniu minerałków z kremami)
i co? wszystko od razu się zwazyło i wyglądałam jakbym lustra w domu nie miała!
w dodatku zaraz miałam wyjsc i musiałam to na szybko zmywac płynem do demakijazu, skóra mi się zaczerwieniła na to minerałki...
nigdy więcej takich testów przed wyjściem!

testowałam wczoraj baze pod cienie EDM i tak jak myslałam, beznadziejna!
ociepla cienie
co do trwałosci to nic specjalnego...

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

sprzedałam prasowańća gf na all

suma sumarum wyszło mi, ze na ten miesiac mam do wydania na minerałki 12zł
tylko nie wiem czy to co sprzedam na all to sobie doliczac do kwoty do wydania na minerałki na obecny miesiąc?

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-03-07 o 21:02
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora