Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-07, 21:24   #2169
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
ugh, czasem wizaz mnie powala, i to nie zawsze na wesolo przez kompletny przypadek 'znalazlam' tu panienke, ktora mojego tz kiedys strasznie probowala poderwac, poszpiegowalam i jak patrze na jaka sie tu 'off-owa inteligentke z klasa' kreuje to az mnie krew zalewa, bo rzeczywistosc jest hmm... troszke inna eh, magia internetu, ot co!
A ja znalazłam przez nie przypadek
I to osobę, która mnie szczerze znielubiła, bo, w wielkim skrócie [ale to naprawde wielkim, bo sytuacja była bardzo skomplikowana] jej chłopak odszedł do mnie
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ja też nie (a przynajmniej taką mam nadzieję) i nie chciałabym, żeby rozpoznał mnie tu ktoś z reala
Hiehiehie, ja Cię rozpoznam
Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
testowałam wczoraj baze pod cienie EDM i tak jak myslałam, beznadziejna!
ociepla cienie
co do trwałosci to nic specjalnego...
Masz na myśli ten korektor? Czy inną bazę?

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
sprzedałam prasowańća gf na all

suma sumarum wyszło mi, ze na ten miesiac mam do wydania na minerałki 12zł
tylko nie wiem czy to co sprzedam na all to sobie doliczac do kwoty do wydania na minerałki na obecny miesiąc?
Doliczać w końcu coś Ci się zwróciło z inwestycji
Ale pamiętaj o zadłużeniu z kolejnego miechu

Cytat:
TŻ stwierdził, że chyba będzie musiał zmienić hasło do swojego konta na allegro kiedy powiedziałam mu o kolejnym planowanym zakupie Podał mi hasło zaledwie tydzień temu a ja w tym czasie już 3 rzeczy kupiłam
I to jest zdradliwe bo wcześniej kiedy nie miałam do niego bezpośredniego dostępu nie mogłam sama sobie czegoś kupić tylko jak coś upatrzyłam mówiłam TŻ'owi i on licytował (i z tego względu rzadko coś kupowałam) - a teraz mogę sama, w każdym momencie i obawiam się, że będę to robić częściej

Jaki z tego wniosek? Za dużo tego wszystkiego mamy - więcej niż potrzebujemy i jesteśmy w stanie zużyć
To już nawet nie włosomaniaczki lecz kosmetykoholiczki
Hehehehe, ja miałam dokładnie to samo, jak się do TŻ'ta wprowadziłam. Wcześniej nie wiedziałam nawet co to AlleDrogo
A jak mi hasło udostępnił, pokazał co i jak, to...
Jeju, ale ja wtedy w szał zakupowy wpadłam.
Ale starałam się mieć limit, ograniczałam się do kupowania rzeczy w przedziale cenowym 1,00-9,99 zł
Musiało być naprawdę coś ekstra, żebym dała więcej kasiory.
Prowadziłam nawet kalendarzyk z aukcjami, żeby nie przegapić końca licytacji
Ile ja wtedy rzeczy fajnych kupiłam naprawdę okazyjnie

Ale uważaj Aga, bo to strasznie wciąga i uzależnia
Całe szczęście po jakimś czasie się nudzi ... ale ten czas może być bardzo długi

Cytat:
Kurcze, strasznie szybko minął mi ten urlop, nawet nie wiecie jak bardzo nie chce mi się iść jutro do pracy... Jeszcze koleżanka dzwoniła, że jutro rano jest zebranie - zarąbiście, opieprz na dzień dobry to coś o czym marzę po urlopie
[/COLOR][/I]

Faktycznie, strasznie szybko uciekło

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora