Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - _Kasia23_ - zestawienie i status wszystkich zamówień
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-08, 09:49   #1
_Kasia23_
Wtajemniczenie

_Kasia23_ - zestawienie i status wszystkich zamówień

Zasady składania zamówień z _Kasia23_

1. Organizowanie zamówień to nie jest moja praca, robię je w wolnym czasie i musicie zdawać sobie sprawę, że nie siedzę na wizażu 24 h na dobę.

2. Jeżeli ktoś nie wzbudza mojego zaufania to nie przyjmę Go do zamówienia, gdyż każda organizatorka ma do tego regulaminowe prawo.

3. Nie organizuję żadnych zamówień prywatnych.

4. Wszelkie informacje odnośnie stanu zamówienia umieszczam na bieżąco na tym wątku.

5. Wyliczenia oraz dane do przelewu wysyłam na PW każdej uczestniczce zamówienia.

6. W tytule przelewu proszę wpiszcie zawsze swój nick oraz tytuł zamówienia.

7. Informacje o tym od kogo otrzymałam przelew lub nie, będą także podawane na bieżąco na wątku.

8. Dane adresowe do wysyłki proszę podawać mi na PW po mojej informacji na wątku.

9. Wszelkie zwroty pieniążków dokonuję na to samo konto, z którego wpłaty otrzymałam.

10. Wysyłki paczek w Polsce będą realizowane w jak najszybszym terminie po otrzymaniu przeze mnie wpłat od uczestniczek. Pamiętajcie, że tak samo jak Wam zależy na szybkim otrzymaniu swoich zakupów, tak i mi zależy na szybkim zakończeniu i zamknięciu każdego zamówienia.

11. Jeśli macie jakieś pytania, lub coś Wam się nie zgadza, macie jakieś wątpliwości to piszcie

Edytowane przez _Kasia23_
Czas edycji: 2011-04-14 o 09:33
_Kasia23_ jest offline Zgłoś do moderatora