Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sny prorocze-macie?Wierzycie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-05, 10:33   #192
Nati02
Zakorzenienie

Dot.: Sny prorocze-macie?Wierzycie?

Fresa dziękuje Moze jak reszcie wizazanek uda mi sie nie zapomniec i zobaczyc

A ja dziś miałam dziwny sen. A co jeszcze dziwniejsze pamiętam wczorajszy. Ratowałam ludzi z jakiejś wody. Kazałam chwytać za moje kostki, by ludzie nie potonęli (mam odczucie, ze to moi znajomi). Jedna dziewczyna również się mnie chwyciła, bo powiedziałam jej, a ona była jakby z boku. W końcu uratowaliśmy się a ta dziewczyna z boku, że jak ja jej moge wydawać polecenia skoro jestem niższa stopnień. Powiedziała to jakiemuś kierownikowi i... nie pamiętam już co to było.
Później przeniosłam się w inne miejsce. Gdzieś, gdzie nie można było wchodzić, bo to był jakiś budynek-eksperyment. Wszystko było tam nowowczesne, ale zatrute. Tak jak obecna zniszczona elektrownia jądrowa. Ja tam weszlam i nic mi nie było. Niestety dalej mi się film urywa, a to dziwne, że pamiętam go, bo wczoraj wiedziałam tylko, że było coś z wodą.

Dzisiaj śnił mi się lot samolotem. Dolecialam do męża cała. Rozpadał się deszcz gdy byliśmy w domu. Zbieraliśmy ubrania z balkonu by nie zmokły. Dzieci uspaliśmy. Później się kochaliśmy. Dzieci jednak czuły się zaniedbane bo muzyka była włączona i im to przeszkadzało. Jakimś cudem w naszym domu zjawiła się kobieta, jak się okazało później ona z nami mieszkała. Wzięła dzieci.

I nic z tego nie rozumie. Nic, a nic.