Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - produkty Lush
Wątek: produkty Lush
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-08, 16:05   #10
martiryb
Wtajemniczenie

Dot.: produkty Lush

Cytat:
Napisane przez m-habibi Pokaż wiadomość
Coal Face pachnie delikatnie lukrecja - ja ten zapach lubie, natomiast z Herbalismem mielismy poczatkowo problemy, bo hmm troche jakby wodorostami z lekka daje Ale np kolezance ten zapach sie podoba
kojarzę coś z wodorostami i mnie lekko zemdliło.. ale nie wiem czy to był akurat ten Herbalism, czy inne cudo

Cytat:
buuu szkoooda, bo to idealna aromaterapia
może więc kupię tylko dla siebie

Cytat:
Kostka jezdzisz chwileczke po wlosach i wytwarza sie mega piana Ze znanych mi tylko trichomania mniej sie pieni, bo jest bardziej odzywcza super sprawa Moj faworyt to karma komba - lagodna, wlosy po niej miekkie i lsniace
AD na przetluszczajace wlasnie wlosy stosuje co 2 dzien Naprzemiennie z Coolaulin, ktory lubie mniej za zapach wlasnie. Zapach AD natomiast mi baaardzo odpowiada. Ja mam cienkie, krecone wlosy w niewielkiej ilosci i taki zestaw sie swietnie u mnie sprawdza. Glowa zdecydowanie w lepszej kondycji, wlosy blysczzace, puszyste, ale nie puszace sie. Jedynie kostka Soft troche mi puszy wlos
EDIT: co do szamponow w kostce, to tez nie moglam sobie tego wyobrazic az nie przetestowalam Bylam milo zaskoczona, ze to sie pieni i to mocno
dziękuję za wskazówki.. na pewno skorzystam.. mój P. chyba sobie wziął jakiś szampon w kostce.. ja jakoś nie byłam przekonana, ze względu na skomplikowaną aplikację ale skoro tak nie jest, to mu podkradnę i sprawdzę

Cytat:
Napisane przez nadi83 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich Lushomaniaków!
American Cream ja używam, też mi się włosy przetłuszczają, ale na wszelki wypadek nie nakładam na skórę tylko tak trochę dalej od nasady.Ostatnio kładę zwłaszcza na grzywkę, bo super wygładza włosky, są miękkie, nie puszą się, ale nie są po tym tłuste. Kocham za zapach. Jak chcesz, to masz chyba teraz mój, to sobie utwórz i powąchaj, pomacaj, czy co tam chcesz
no ja właśnie po powąchaniu Twojej zapałałam do niej miłością

ja akurat jestem bardzo sceptyczna jeśli chodzi o wszelakie specyfiki do włosów.. mam cienkie, sianowate, przetłuszczające się i nie chcę jeszcze bardziej pogarszać ich stanu.. czy Lushki mają rzeczywiście jakieś właściwości działające pozytywnie na włosy? czy poza fajnym wyglądem i czasem zapachem nie robią nic?

mój blog

www.beautyness.pl

martiryb jest offline Zgłoś do moderatora