Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-08, 20:30   #2186
niby nic
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Oj, to dużo się wylało
Kolczykami nie kuszę, mogę zrobić bez problemu, krótsze, dłuższe, z różnymi kokardkami

W sklepie wybór odcieni mały, ale cienie mają rewelacyjne i pewnie za jakiś czas, 2-3 miechy się skuszę. Najbardziej wpadły mi w oko aury i te opalizujące na wiele kolorów.
A próbki w słoiczkach po dolarze

Dużo brązów jest, może Kasia się skusi też

A ja tam zawsze odcinam i zostawiam tylko to, do czego chcę się odnieść tak jest bardziej czytelnie.

Teoretycznie niby można, ale ja bym się bała, bo filtr się ściera, a ponadto nałożenie przepisowej ilości, aby dostarczyć odpowiedniej ochrony często robi z buziaka tłusty placek

Zaraz wygrzebię te kolczyki

A znajomymi nie straszymy, ale nie zmieniaj nicka

Oj tam, zawsze na jeden dzień można zmienić styl

O, gratuluję trzymam kciuki za misję

Ja właśnie też nie wiem, która fajniejsza.
Ta Galanea wydawała mi się bardziej miękka i jednocześnie zwarta w konsystencji. Obie lubię jednakowo

Otóż to
Tylko, że ona tu już się nie udziela wcale. Szybko się zniechęca, z tego, co zauważyłam

Wszystkiego dobrego Piękne
Ja tez ucinam cyctaty, ale chodziło o fragment konkretnego do którego się odnosiłam
Myśle, ze z filtrem nie będzie problemu, ja zawsze sporo używam, bo boje się zawsze ze za mało nałożyłam Ciekawe tylko jak to się sprawdzi z minerałami
Kolczyki są super, o te mi właśnie chodziło

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
ja na kolczyki chętna

mam do oddania:
sampel pudru wykanczającego EDM fair
big primeru/pudru wykanczająceg koalin fair EDM

sampel podkładu perfect inetnsive EDM - miałam Ci go wysłac teraz na próbę, ale moja mama go zabrała, a jak się dowiedziała, ze to nie puder tylko podkład to powiedziała, ze chyba zgłupiałam i oddała

mam tez próbki podkładów Lumiere golden fair, tych co mi Ty zamawiałas, ale mi nie podpasiły
tych najjaśniejszych to chyba raz 1 testowałam, a reszta w ogóle nie ruszana
a Ty pisałas, ze jestes pomiędzy gf a ivory, więc powinny pasować

obie pianki fajne, ale ja teraz będe te słynne mydła EGM testowac, bo mi wizazanka z wymianki wysle w EGM wszystkie wykupili i jak chciałam sobie teraz kupic to

tą Twoja paczuche to dzisiaj jak na dzień kobiet dostałam

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

a bronzer obleci, kuku mi nie robi to jest ok

widzisz to intensive fair będzie pasował, bo jasniejszego juz nie ma
Musi pasować
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora