Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Wszystkiego najlepszego w naszym dniu 
Cytat:
Napisane przez 'Estelle'
Hiehiehie, ja Cię rozpoznam 
|
Phi, Ty to możesz 
Nie chciałabym, żeby znalazł mnie tu ktoś ze znajomych (chociaż wiem, że jedna z moich koleżanek tu zagląda, mam nadzieję, że nie czyta moich postów - jej życie chyba nie jest tak nudne ) a już tym bardziej osoby, z którymi niespecjalnie się lubimy 
Cytat:
Napisane przez 'Estelle'
Hehehehe, ja miałam dokładnie to samo, jak się do TŻ'ta wprowadziłam. Wcześniej nie wiedziałam nawet co to AlleDrogo 
A jak mi hasło udostępnił, pokazał co i jak, to... 
Jeju, ale ja wtedy w szał zakupowy wpadłam.
Ale starałam się mieć limit, ograniczałam się do kupowania rzeczy w przedziale cenowym 1,00-9,99 zł 
Musiało być naprawdę coś ekstra, żebym dała więcej kasiory.
Prowadziłam nawet kalendarzyk z aukcjami, żeby nie przegapić końca licytacji 
Ile ja wtedy rzeczy fajnych kupiłam naprawdę okazyjnie
Ale uważaj Aga, bo to strasznie wciąga i uzależnia 
Całe szczęście po jakimś czasie się nudzi  ... ale ten czas może być bardzo długi 
|
Oj, wiem, wiem, uzależnia strasznie 
Swego czasu koleżanka udostępniła mi swoje hasło do konta bo większość czasu spędzała w innym mieście więc dała mi swobodę w kupowaniu - a tym samym nabijaniu jej konta pozytywnymi komentarzami Pewnego razu się jednak zbulwersowała kiedy nabyłam wisiorek z posrebrzanym pentagramem - zaznaczam, że tym dobrym, z jednym rogiem do góry (no co, w końcu pentagram to znak ochronny) - ona jest strasznie religijna i stwierdziła, że nie chce mieć u siebie takich rzeczy - po tym zmieniła hasło i skończyły się samowolne zakupy 
Cytat:
Napisane przez 'Estelle'

Faktycznie, strasznie szybko uciekło 
|
Oj, nawet nie wiesz jak strasznie szybko 
Tak jak myślałam - pierwszy dzień po urlopie i zebranie czyli opieprz na dzień dobry Szefowa powiedziała, że jeśli nie zrobimy planu w tym miesiącu (głównie ja i koleżanka) to będziemy pisać plany naprawcze za nie wykonanie planu kilka miesięcy z rzędu, na zebraniu kierowników mówiło się też o zwolnieniach - zakładam, że jak coś to polecę pierwsza jako najkrócej pracująca i przynosząca najmniej zysku.
Powiem Wam, że jak zadzwonił dzisiaj budzik miałam szaloną myśl - dać mu w łeb, przewrócić się na drugi bok i spać dalej... 
Cytat:
Napisane przez Heroldin
Mróz nie zelżał . Dobrze, że mam dzisiaj wolny dzień i nie muszę wychodzić z domu. Starzy górale mówią, że to ostatni już rzut zimy i potrwa trzy dni. Oby ...
|
Prognozy "mówią", że przed końcem marca zima na pewno sobie nie pójdzie 
Aha, dołączam do zachwytów nad bazą Joko - umalowałam się dzisiaj rano do pracy (jak nigdy ), dałam odrobinkę tej bazy (faktycznie ciężko się nakłada) i nawet cienie Volare trzymały się na powiece 10 godzin 
Muszę się teraz częściej malować bo mam stado cieni i nie zużyję ich pewnie przez 2 lata 
Byłam dziś w Naturze, już miałam w łapce kolejne sypkie cienie My Secret i sypki puder (prezent dla siebie w ramach dnia kobiet oczywiście ) ale odłożyłam - w czwartek będzie nowa gazetka więc może będą jakieś promocje 
Kolczyki śliczne - ja też ostrzę sobie pazurki na wyroby Asi 
Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-03-08 o 20:39
|