Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-08, 20:37   #2187
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Wszystkiego najlepszego w naszym dniu

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Hiehiehie, ja Cię rozpoznam
Phi, Ty to możesz
Nie chciałabym, żeby znalazł mnie tu ktoś ze znajomych (chociaż wiem, że jedna z moich koleżanek tu zagląda, mam nadzieję, że nie czyta moich postów - jej życie chyba nie jest tak nudne ) a już tym bardziej osoby, z którymi niespecjalnie się lubimy

Cytat:
Hehehehe, ja miałam dokładnie to samo, jak się do TŻ'ta wprowadziłam. Wcześniej nie wiedziałam nawet co to AlleDrogo
A jak mi hasło udostępnił, pokazał co i jak, to...
Jeju, ale ja wtedy w szał zakupowy wpadłam.
Ale starałam się mieć limit, ograniczałam się do kupowania rzeczy w przedziale cenowym 1,00-9,99 zł
Musiało być naprawdę coś ekstra, żebym dała więcej kasiory.
Prowadziłam nawet kalendarzyk z aukcjami, żeby nie przegapić końca licytacji
Ile ja wtedy rzeczy fajnych kupiłam naprawdę okazyjnie

Ale uważaj Aga, bo to strasznie wciąga i uzależnia
Całe szczęście po jakimś czasie się nudzi ... ale ten czas może być bardzo długi
Oj, wiem, wiem, uzależnia strasznie
Swego czasu koleżanka udostępniła mi swoje hasło do konta bo większość czasu spędzała w innym mieście więc dała mi swobodę w kupowaniu - a tym samym nabijaniu jej konta pozytywnymi komentarzami Pewnego razu się jednak zbulwersowała kiedy nabyłam wisiorek z posrebrzanym pentagramem - zaznaczam, że tym dobrym, z jednym rogiem do góry (no co, w końcu pentagram to znak ochronny) - ona jest strasznie religijna i stwierdziła, że nie chce mieć u siebie takich rzeczy - po tym zmieniła hasło i skończyły się samowolne zakupy

Cytat:

Faktycznie, strasznie szybko uciekło
Oj, nawet nie wiesz jak strasznie szybko
Tak jak myślałam - pierwszy dzień po urlopie i zebranie czyli opieprz na dzień dobry Szefowa powiedziała, że jeśli nie zrobimy planu w tym miesiącu (głównie ja i koleżanka) to będziemy pisać plany naprawcze za nie wykonanie planu kilka miesięcy z rzędu, na zebraniu kierowników mówiło się też o zwolnieniach - zakładam, że jak coś to polecę pierwsza jako najkrócej pracująca i przynosząca najmniej zysku.
Powiem Wam, że jak zadzwonił dzisiaj budzik miałam szaloną myśl - dać mu w łeb, przewrócić się na drugi bok i spać dalej...

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Mróz nie zelżał . Dobrze, że mam dzisiaj wolny dzień i nie muszę wychodzić z domu. Starzy górale mówią, że to ostatni już rzut zimy i potrwa trzy dni. Oby ...
Prognozy "mówią", że przed końcem marca zima na pewno sobie nie pójdzie

Aha, dołączam do zachwytów nad bazą Joko - umalowałam się dzisiaj rano do pracy (jak nigdy ), dałam odrobinkę tej bazy (faktycznie ciężko się nakłada) i nawet cienie Volare trzymały się na powiece 10 godzin
Muszę się teraz częściej malować bo mam stado cieni i nie zużyję ich pewnie przez 2 lata
Byłam dziś w Naturze, już miałam w łapce kolejne sypkie cienie My Secret i sypki puder (prezent dla siebie w ramach dnia kobiet oczywiście ) ale odłożyłam - w czwartek będzie nowa gazetka więc może będą jakieś promocje

Kolczyki śliczne - ja też ostrzę sobie pazurki na wyroby Asi

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-03-08 o 20:39
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora