Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - bierna.
Wątek: bierna.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-08, 22:33   #13
zagubiona89r
Zakorzenienie

Dot.: bierna.

Cytat:
Napisane przez JakNarkotyk Pokaż wiadomość
nie rozpisałam się za bardzo samym początku , otóż to jest mój pierwszy TŻ , byłam dziewicą jak go poznałam i odkąd zgodziłam się z Nim być, wiedziałam , że wszystko będzie musiało nastąpić , on doświadczony mężczyzna , otóż bielizna, makijaż , perfumy ,oral i na jeźdźca już było (chociaż nie przepadam) , zapytał czy coś mi się nie podoba w Naszym seksie, odparłam , że nie bo tak naprawdę jest , też się staram - zresztą jak napisałam wyżej , zapytałam go czy on chciał by coś zmienić , lub mi coś powiedzieć , a on na to: "moim zdaniem jesteś trochę za bierna" , więc powiedziałam, że postaram się to zmienić, bo chcę to zmienić , więc dlatego do Was napisałam .
Bez urazy, ale jak on taki doświadczony i wymagający to może niech Cię pokieruje i nauczy, a nie wymaga i wymaga?

Zawsze mi się wydawało, że plusem doświadczonego partnera jest fakt, że łatwiej jest się uczyć, dojrzewać, eksperymentować bo ma nas kto "prowadzić za rączkę". A on wielki wymagający się znalazł...

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując