Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-09, 10:14   #553
hexa84
Raczkowanie

GG do hexa84
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Foty sa wyrazne tylko mi aparatem takie wyszly a nie poprawie teraz bo mi bateria padla wiec wrzucam tylko te narazie. Tak to wszystko widac i paluszki i stopeczki malutkie. Gin powiedzial, ze dlugasne ma nozki i ze bedzie na bank wyzsza niz ja Wazy teraz 456g I jest podobna do tatusia

GRATULUJE DZIEWCZYNKI!!!I batrdzo sie ciesze ze wizyta przebiegla tak milo i tego ze wszytsko jest okisłodkie foto

agravka super prezent i wozek bardzo mi sie podoba nie jest az tak drogi a rzeczywiscie ladny jak bedziesz znac opinie na temat tej firmy to daj znac bo ja jak na razie mysle tylko o implascie.bardzo mocno za : kciuki::k ciuki:serduszko

vette czekamy na foto brzuszka

itakasia rzeczywiscie zabiegany dzien za zawody coreczki

marta_d1 daj znac co i jak na wizycie.my idziemy 17kwietnia na 50lecie malzenswta Michala ciotki i wujka i tez musze pomyslec o kupnie jakiejs sukienki:/zapytam jeszcez kolezanek czy nie maja tunik odcinanych pod piersiami i moze ktoras by mi pozyczyla wole pozyczyc bo troche na brak siana narzekamy przez remont:/

Lilka
gratuluje pierwszych ruchow

ola_k11 moja dzidzia tez na pierwszej wizycie zaslonila wszytsko co ma:/ale na kolejnej juz pokazala

a poza tym dzien dobry wszystkim
wiecie co zauwazylam ze moja coreczka jak zjem jogurt to zaczyna fikac w brzuchu fikolki to samo jest gdy zjem pomaranczko albo pomelo. dlatego jak jest cisza w brzuchu to ide zjesc cos z tego i ona zaczyna wariowac a dzis jak dostalam wczesnie rano sms to tak sie wkurzyla ze zaczela kopac po prawej stronie z dobre 1,5min w rownych odstepach czasu.wiec nie wiem czy to byla zlosc na zasadzie: "czy ludzie zegarkow nie maja i mnie budza" czy "zmien ten dzwonek wystraszyc sie mozna" a moze to czkawka ? nie mam pojecia ale i tak zaczelam sie smiac

1 lipiec 2010 20:10 Lilianka
hexa84 jest offline Zgłoś do moderatora